Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Wesley - Vrijdag 3 Februari 2023

  Mijn stageverhaal bij Maxtotaal!

  Tijdens mijn stageperiode heb ik een waardevolle bijdrage geleverd bij het e-commerce bedrijf Maxtotaal. Ik ben enthousiast begonnen aan mijn taak als copywriter en heb veel geleerd over het schrijven van SEO-geoptimaliseerde teksten. Ik was verantwoordelijk voor het creëren en implementeren van nieuwe content, en ik heb nieuwe producten gelanceerd met succes. Daarnaast was ik ook betrokken bij het ontwerpen van een nieuw logo, wat de online aanwezigheid van het bedrijf versterkte en bijdroeg aan een professionelere uitstraling. Ik ben trots op wat ik heb bereikt tijdens mijn stage en kijk uit naar de toekomst om mijn kennis en vaardigheden verder te verbeteren.

  Inhoud

  1. Lancering van producten: Maxtotaal maakt haar assortiment groter

  2. Een nieuw gezicht voor Maxtotaal: Het creëren van nieuw logo

  3. Mijn bijdrage aan SEO-optimalisatie bij Maxtotaal

  4. Mijn reis in graphic design tijdens mijn stage

   

  Lancering van producten: Maxtotaal maakt haar assortiment groter

  Tijdens mijn stageperiode was ik verantwoordelijk voor de lancering van een aantal producten en het schrijven van SEO-geoptimaliseerde teksten voor deze producten. Ik ben begonnen met de Shall BBHZ01 broodbak en was verbaasd over hoe veel mensen geïnteresseerd waren in dit product. Ik was enthousiast om te zien hoe dit product in de markt werd ontvangen en besloot om verder te gaan met de lancering van andere producten.

  Na de succesvolle lancering van de Shall BBHZ01 broodbak, heb ik de Muse retro sets gelanceerd. Deze sets zijn een groot succes geworden, en het was geweldig om te zien hoeveel mensen geïnteresseerd waren in deze unieke en stijlvolle producten. Naast de Muse retro sets heb ik ook het SHALL apparaat ontkalker gelanceerd, wat een groot succes was.

  Verder heb ik de Nedis alkaline batterijen gelanceerd en was ik verbaasd over hoe veel mensen geïnteresseerd waren in dit product. Ik was trots op de prestaties van deze producten en kijk ernaar uit om nog meer producten te lanceren in de toekomst. Ik denk wel 100 producten te hebben gelanceerd in mijn stageperiode, wat een ongelooflijke prestatie is en aantoont hoe hard ik heb gewerkt tijdens mijn stage.

  Mijn ervaring tijdens mijn stage was geweldig en ik heb veel geleerd over het lanceren van producten en het schrijven van SEO-geoptimaliseerde teksten. Ik ben erg blij met wat ik heb bereikt en kijk uit naar de toekomst om mijn kennis en vaardigheden verder te verbeteren.

  Shall BBHZ01 broodbak

   

  Een nieuw gezicht voor Maxtotaal: Het creëren van nieuw logo

  Als stageloper had ik de kans om iets heel bijzonders te creëren tijdens mijn stageperiode. Ik werd gevraagd om het nieuwe logo voor Maxtotaal te ontwerpen, nadat ze mijn ontwerp van de YouTube banner zagen, en ik was enthousiast om deze uitdaging aan te gaan. Ik ben begonnen met het ontwerpen van het logo in Adobe Illustrator en was verbaasd over hoe makkelijk het was om mijn ideeën tot leven te brengen in dit programma. Ik heb hard gewerkt om een design te creëren dat minimalistisch, uniek en representatief was voor Maxtotaal.

  Na het ontwerpen van het logo, was ik verantwoordelijk voor het uitvoeren van het ontwerp en het maken van het eindproduct. Ik was verheugd om het logo te zien verschijnen op de nieuwe taperollen, die binnenkort op de doos van je bestelling zullen verschijnen. Het logo zal binnenkort ook op de website van Maxtotaal te zien zijn en zal een belangrijke bijdrage leveren aan de online aanwezigheid van het bedrijf.

  Het ontwerpen van het logo was een geweldige ervaring en ik ben trots op het eindproduct. Ik heb veel geleerd over hoe ik mijn ontwerpvaardigheden kan verbeteren en hoe ik mijn ideeën tot leven kan brengen in Adobe Illustrator. Ik ben blij dat ik deze kans heb gehad en kijk uit naar de toekomst om nog meer projecten op dit gebied aan te gaan.

  Wesley aan het designen

   

  Mijn bijdrage aan SEO-optimalisatie bij Maxtotaal

  Je vraagt je het misschien wel af, wat is SEO eigenlijk precies? SEO staat voor Search Engine Optimization en is het proces om de online vindbaarheid van een websitepagina te verbeteren door middel van zoekmachineoptimalisatie. Dit houdt in dat een website wordt geoptimaliseerd om hoger te scoren in zoekmachineresultaten.

  Tijdens mijn stageperiode heb ik een belangrijke rol gespeeld in de zoekmachineoptimalisatie van de website van Maxtotaal. Ik heb meer dan honderd SEO-teksten geschreven voor verschillende categorieën en producten. Ik wist precies hoe ik de juiste zoekwoorden moest gebruiken en hoe ik de teksten kon optimaliseren om de online vindbaarheid van de website te verbeteren. Het schrijven van deze teksten nam tussen de 15 en 30 minuten per stuk in beslag, maar ik vond het een leuk en uitdagend project.

  Dankzij deze inspanningen zullen de producten en categorieën van Maxtotaal sneller worden gevonden door potentiële klanten en zal de online vindbaarheid van het bedrijf toenemen. Ik ben trots op de bijdrage die ik heb geleverd aan de zoekmachineoptimalisatie van Maxtotaal en ik kijk ernaar uit om mijn kennis en ervaring ook op dit gebied verder uit te breiden.

  SEO tekst van de batterij categorie

   

  Mijn reis in graphic design tijdens mijn stage

  Tijdens mijn stageperiode heb ik veel ervaring opgedaan met het bewerken van afbeeldingen in Photoshop. Ik heb diverse projecten uitgevoerd, waaronder het ontwerpen van een banner voor een YouTube-kanaal. Mijn stagebegeleider was zeer onder de indruk van de uiteindelijke banner en vroeg mij daarna om een nieuw logo voor ze te ontwerpen.

  Voor elk product dat we lanceerden, moest ik ook foto's maken. Deze foto's moesten in de studio worden gemaakt met een witte achtergrond en vervolgens in Photoshop bijgeknipt worden. Het was belangrijk om de foto's op een professionele manier te bewerken, omdat ze uiteindelijk als verkoopinstrument zullen worden gebruikt.

  In de meeste blogs die we schreven, was ook een foto nodig. Wanneer we onze eigen foto's gebruikten, was dat ook goed voor de zoekmachineoptimalisatie (SEO). Ik moest zorgen dat de foto's aansluiten bij het onderwerp van de blog en op een aantrekkelijke manier werden gepresenteerd.

  Op de landingspagina van onze website zit een slider met een paar van onze producten. Mijn stagebegeleider vond de witte achtergrond hiervan niet mooi, dus moest ik de producten in Photoshop in de foto bewerken zodat ze een realistische schaduw en licht hadden. Dit was een uitdagend project, omdat ik de producten op een natuurlijke manier in de foto moest integreren.

  Kort gezegd was mijn stageperiode was een uitstekende gelegenheid om mijn vaardigheden in Photoshop verder te ontwikkelen en te gebruiken in verschillende projecten. Ik ben trots op het werk dat ik heb verricht en ik ben er zeker van dat deze ervaring me zal helpen in de toekomst.

  Nedis weerstation Photoshop

  Nieuws, tips en meer!

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking