Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Heb je hulp nodig met een product?

  Voor vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

  Bekijk onze klantenservice pagina

  Aircoolers

    Aircooler Vaak denkt men dat de aircooler tot ons aanbod airco’s gerekend mag worden, maar dit is onjuist. In tegenstelling tot het geval is bij airconditioning, doet dit apparaat geen beroep op koelvloeistof maar op koud water. De daadwerkelijke ruimte binnen in de aircooler zakt niet, de gevoelstemperatuur in de desbetreffende ruimte wel. Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

   

  Aircooler

  Vaak denkt men dat de aircooler tot ons aanbod airco’s gerekend mag worden, maar dit is onjuist. In tegenstelling tot het geval is bij airconditioning, doet dit apparaat geen beroep op koelvloeistof maar op koud water. De daadwerkelijke ruimte binnen in de aircooler zakt niet, de gevoelstemperatuur in de desbetreffende ruimte wel.

  De aircooler wordt niet alleen gebruikt voor verkoeling, maar ook als luchtbevochtiger. Om de vochtigheid in de ruimte te beperken, raden wij je aan om tijdens het gebruik een raam open te zetten.

   

  Goedkope aircooler

  Wij zijn in staat om een goedkope aircooler aan te bieden doordat wij langlopende samenwerkingen hebben met leveranciers. Onze modellen beschikken over een handig formaat, waardoor ze vrijwel in iedere ruimte toepasbaar zijn. Naast de handige afmetingen, zijn onze uitvoeringen van de aircooler gemakkelijk verplaatsbaar. Dit komt door de handige wieltjes die aan de onderzijde bevestigd zijn, wat bevorderlijk is voor de mobiliteit.

   

  Beste aircoolers

  De apparaten die wij aanbieden mogen zich met recht rekenen tot de beste aircoolers die op de markt zijn. Doordat de apparaten een grote hoeveelheid water produceren, dient het overtollige vocht afgevoerd te worden. Om de druppels goed op te kunnen vangen, zijn onze beste aircoolers uitgerust met een reusachtig reservoir. De capaciteit van deze opvangbak is zo groot, dat het pas na 20 uur onafgebroken gebruik geleegd hoeft te worden. Dit bespaart je de nodige loopjes van apparaat naar gootsteen.

   

  Mobiele aircooler en luchtbevochtiger

  Schaf je één van onze apparaten aan, dan krijg je een mobiele aircooler en luchtbevochtiger in één tot jouw beschikking. De geavanceerde verdampingstechnologie zorgt ervoor dat er bij jou thuis een gezonder leefklimaat ontstaat. Het apparaat beschikt daarnaast over een mechanisme, die ervoor zorgt dat de binnenruimte gereinigd wordt.

   

  Aircooler kopen

  Een aircooler kopen is niet alleen goed voor het binnenklimaat. Het biedt ook nog een hoop andere voordelen met zich mee. Door het ontbreken van een slang, hoef je je niet druk te maken over de manier van afvoeren. Daarnaast maken de apparaten maar weinig geluid en is het een milieuvriendelijk alternatief voor de airconditioning. Twijfel dus niet om een aircooler te kopen, want het zal je een boel plezier opleveren.

   

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking