Weegschalen

12
Zoek jij een weegschaal voor het berekenen van het gewicht van post, ingrediënten of post? Maxtotaal.nl verkoopt het. Bestel nu jouw weegschaal!
Lees meer
Sorteren op:
Prijsknaller!
Prijsknaller!
Prijsknaller!
Superdeal
Niet leverbaar
€29,99 €19,99
Niet op voorraad
Niet leverbaar

Weegschaal

Achterhalen wat het precieze aantal (kilo)gram is van een persoon of object? Met een weegschaal van Maxtotaal.nl weet je het. Een weegschaal is een (vlak) object die met behulp van een digitale of analoge wijzer (kilo)grammen berekent. De weegschaal komt tot zijn recht bij het bereiden van gerechten, het begeleiden van een afvaltraject of het versturen van een brief naar het buitenland.

Maxtotaal.nl biedt meerdere soorten aan, omdat sommige objecten te zwaar of te licht zijn voor een bepaald type weegschaal. De meting zal daardoor inaccuraat zijn. Bekijk daarom goed wat voor weegschaal jij nodig hebt!

De keuken weegschaal: van rijstkorrels tot deegwaren

Wie regelmatig kookt, weet dat precieze hoeveelheden belangrijk zijn bij het bereiden van eten. Om secuur te werk te gaan, koop je een keuken weegschaal bij Maxtotaal.nl. Een keuken weegschaal is een huishoudelijk apparaat van A2-formaat, dat maar weinig ruimte van je keuken in beslag neemt. Zet er bijvoorbeeld een pak pasta op voor je wat deegwaren in het kokende water giet en bereken de inhoud daarna nogmaals. Het afwegen van de juiste hoeveelheid water of olie is een andere mogelijkheid met behulp van de keuken weegschaal.

Sommige varianten van de keuken weegschaal beschikken ook over een tarra-functie. Hierbij zet je eerst de verpakking op de schaal, alvorens je de tarra-knop induwt. De weegschaal zal nu louter het bruikbare deel van de weging meerekenen.

Precisie weegschaal: voor sportfanaten & post

Het versturen van non-digitale post gebeurt nog altijd. Om een inschatting te maken van de kosten die de koerier aan jou berekent, gebruik je een precisie weegschaal. Een precisie weegschaal is meer gefocust op de (milli)grammen dan op de kilogrammen, wat voor de nauwkeurigheid zorgt bij de precisie weegschaal.

Gymliefhebbers is een andere doelgroep die geïnteresseerd is in dit type weegschaal. Met behulp van dit apparaat kan men precies afwegen hoeveel creatine of eiwitpoeder er op de schaal ligt. Dit is belangrijk om te weten, aangezien er zo een bepaalde mate van groei kan plaatsvinden.

Digitale weegschaal

Een digitale weegschaal mag evenmin ontbreken in ons assortiment van weegschalen. In ons geval doelen we met de digitale weegschaal op de weegschaal voor personen. Zo’n digitale weegschaal vertelt je wat je huidige lichaamsgewicht is. Het apparaat kan het beste op een vast moment gebruikt worden, om het verschil met vorige metingen nauwkeurig in kaart te brengen. Kies bijvoorbeeld voor een vaste ochtend in de week of voltooi je weging na het sporten. Je lichaamsgewicht fluctueert sterk ’s ochtends en ’s avonds, waardoor het resultaat lastig te valideren is.

Weegschaal kopen?

Wil jij een weegschaal kopen bij Maxtotaal.nl? Dan vragen we je om een account aan te maken bij het afrekenen. Maxtotaal.nl heeft een ruime beschikbaarheid, zodat je nooit lang hoeft te wachten op het product dat je gekozen hebt. Kom nu je weegschaal kopen bij Maxtotaal.nl en haal hem snel in huis!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »