Zonnepanelen

3
Een zonnepaneel of PV-paneel is een paneel met onderling verbonden zonnecellen (ook wel PV-cellen genoemd) waarmee elektriciteit kan worden opgewekt. Het paneel zet een deel van de fotonen van zonlicht om in elektriciteit.
Lees meer
Sorteren op:
Prijsknaller!
Niet leverbaar

Zonnepanelen

Een zonnepaneel of PV-paneel is een paneel met onderling verbonden zonnecellen (ook wel PV-cellen genoemd) waarmee elektriciteit kan worden opgewekt. Het paneel zet een deel van de fotonen van zonlicht om in elektriciteit. Op deze manier verzamelde zonne-energie  is een vorm van duurzame energie. Het vermogen van een fotovoltaïsche installatie wordt uitgedrukt in wattpiek (Wp), de hoeveelheid energie die de panelen samen onder standaardomstandigheden kunnen produceren.

Zonnedoek met zonnepaneel

Bij Maxtotaal.nl hebben ook schaduwdoeken met een ingebouwde zonnepanneel. Hiermee zorg je ervoor dat je niet in de volle zon hoeft te zitten op een warme dag en zodra het donker wordt gaan de 107 ingebouwde LED-lichtjes automatisch aan. Het zonnedoek beschikt over twee modi, namelijk: continu aan of knipperen. Het waterafstotende, duurzame schaduwdoek houdt enorm veel ultraviolette-stralen tegen. De hoeken en randen zijn extra verstevigd voor nog meer zekerheid. Kortom, het perfecte, sfeervolle schaduwdoek voor in jouw tuin! 

De beste Zonnepanelen bestel je bij Maxtotaal.nl!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »