Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Heb je hulp nodig met een product?

  Voor vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

  Bekijk onze klantenservice pagina

  Zonnepanelen

    Zonnepanelen Een zonnepaneel of PV-paneel, is een paneel met onderling verbonden zonnecellen (ook wel PV-cellen genoemd) waarmee elektriciteit kan worden opgewekt. Het paneel zet een deel van de fotonen van zonlicht om in elektriciteit. Op deze manier verzamel je zonne-energie, dit is een vorm van duurzame energie. Het vermogen van een fotovol Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  1 Product
  € 49,95
  € 34,95
  Velleman SOL10P polykristal zonnepaneel 10 watt 12 volt
  Niet op voorraad
  €34,95

   

  Zonnepanelen

  Een zonnepaneel of PV-paneel, is een paneel met onderling verbonden zonnecellen (ook wel PV-cellen genoemd) waarmee elektriciteit kan worden opgewekt. Het paneel zet een deel van de fotonen van zonlicht om in elektriciteit. Op deze manier verzamel je zonne-energie, dit is een vorm van duurzame energie. Het vermogen van een fotovoltaïsche installatie wordt uitgedrukt in wattpiek (Wp), de hoeveelheid energie die de panelen samen onder standaardomstandigheden kunnen produceren.

   

  Zonnedoek met zonnepaneel

  Wij hebben ook schaduwdoeken met een ingebouwde zonnepaneel. Hiermee zorg je ervoor dat je niet in de volle zon hoeft te zitten op een warme dag en zodra het donker wordt gaan de 107 ingebouwde LED-lichtjes automatisch aan. Het zonnedoek beschikt over twee modi, namelijk: continu aan of knipperen. Het waterafstotende, duurzame schaduwdoek houdt enorm veel ultraviolette-stralen tegen. De hoeken en randen zijn extra verstevigd voor nog meer zekerheid. Kortom, het perfecte, sfeervolle schaduwdoek voor in jouw tuin! 

   

  De beste zonnepanelen bestel je bij Maxtotaal!

   

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking