Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Heb je hulp nodig met een product?

  Voor vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

  Bekijk onze klantenservice pagina

  Parasols

  Parasol Blijf je ’s zomers te lang in de tuin zitten, dan neemt de kans op verbranding door de felle zon toe. Aangezien een overmatige hoeveelheid zon voor geen mens goed is (vanwege verbranding en daar de risico's van), raden we je aan om bijvoorbeeld een parasol aan te schaffen. Vrij vertaald betekent parasol ‘tegen de zon’ en dat is niet Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Parasol

  Blijf je ’s zomers te lang in de tuin zitten, dan neemt de kans op verbranding door de felle zon toe. Aangezien een overmatige hoeveelheid zon voor geen mens goed is (vanwege verbranding en daar de risico's van), raden we je aan om bijvoorbeeld een parasol aan te schaffen. Vrij vertaald betekent parasol ‘tegen de zon’ en dat is niet zomaar. Een parasol is namelijk voorzien van grootschalige schermen of doeken die zorgen voor een grote schaduwplek in jouw achtertuin. Door de grootte van de schaduw, kunnen al jouw genodigden beschut zitten en wordt het veel aangenamer om jouw verjaardag buitenshuis te vieren.

   

  Grote parasol

  Indien je een groot gezelschap verwacht, is een grote parasol geen overbodige luxe. Als je op zoek bent naar zo’n product, dan is de Parasol Ø 270 cm aluminium kleur taupe wel wat voor jou. Door de ruime diameter kunnen er veel mensen plaatsnemen onder het zonnescherm, waardoor niemand zijn beklag hoeft te doen over een tekort aan schaduw.

  Daarnaast heeft de inklapbaarheid van de parasol gunstige gevolgen voor het opbergen. Door het gemak hiervan, kun je het scherm in de winterperiode in de garage stallen. Hierdoor krijgt deze grote parasol niet te maken met zware weersomstandigheden en kun je meerdere zomers een beroep blijven doen op het product.

   

  Parasol 3 meter

  Een parasol van 3 meter is zo’n typische grote parasol. De Hangparasol crème Push up | 3 Meter - FC2100090 kent een net wat andere werking dan een normaal model. Aan het uiteinde bevindt zich een mechanisme, waarmee je de invalshoek van de parasol kunt verstellen. De aanwezigheid van dit onderdeel, zorgt ervoor dat je nauwgezetter kunt bepalen waar de schaduw zich moet bevinden. Tevens is deze parasol van 3 meter voorzien van een koord, zodat je het scherm gemakkelijk bij elkaar kunt knopen op momenten dat je het niet gebruikt.

   

  Parasol kopen

  Ben je overtuigd van ons verhaal en wil je een parasol kopen bij ons? Twijfel dan niet en sla vandaag nog jouw slag. Dankzij onze snelle levertijden, kun je de parasol van jouw voorkeur deze week nog opzetten!

   

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking