Metaaldetector voor kind

1
Viert uw zoon binnenkort zijn verjaardag en wilt u hem verrassen met een fantastisch presentje? De metaaldetector voor kind van Maxtotaal.nl is een uniek cadeau waar hij vast niet op gerekend heeft.
Lees meer
Sorteren op:
Prijsknaller!
€43,95 €29,95
Op voorraad

Metaaldetector kind

Viert uw zoon binnenkort zijn verjaardag en wilt u hem verrassen met een fantastisch presentje? De metaaldetector voor kind van Maxtotaal.nl is een uniek cadeau waar hij vast niet op gerekend heeft. Een metaaldetector voor kind is geschikt voor jongens (en meiden) die niet stil kunnen zitten, van avontuur houden en eindeloos door het bos kunnen dwalen. Ga met uw kinderen mee op pad en ontdek waar het goud of zilver in uw omgeving verborgen ligt. Bekijk nu het aanbod van Maxtotaal.nl en haal vandaag nog een kind metaaldetector in huis!

Kinder metaaldetector

Maxtotaal.nl heeft één kinder metaaldetector in het assortiment opgenomen. Deze kinder metaaldetector is afkomstig van Velleman, een Nederlandse fabrikant die al bijna 50 jaar ervaring heeft in het produceren van electronica. De Velleman CS50, zoals de metaaldetector voor kind heet, is uitgerust in een opvallende blauwe kleur. Daarmee valt deze detector behoorlijk op tussen de andere opties van Maxtotaal.nl, die over het algemeen een zwarte kleur dragen.

Metaaldetectoren kinderen

Deze metaaldetectoren voor kinderen zijn bestand tegen water, waardoor u ook op een drassige herfstdag eropuit kunt trekken. Tevens is het apparaat uitgerust met led verlichting en een zoemer, zodat uw kind zowel een audio als visueel signaal krijgt zodra er metaal in de buurt is. Geef uw kinderen duidelijke instructies over het gebruik van de metaaldetector voor kinderen, want het apparaat te dicht bij de grond houden zal geen resultaat opleveren. U als ouder ziet natuurlijk niets liever dan dat uw kind dezelfde hobby zo goed uitoefent als u. Samen het bos ingaan om een schat op te speuren waarvan niemand het bestaan weet: wat is er spannender dan dat?

Metaaldetector kopen

Wilt u een metaaldetector kopen bij Maxtotaal.nl? Dan heeft u twee opties. U kunt de metaaldetector kopen via onze webshop en het apparaat bij u thuis laten bezorgen. Wij streven ernaar om producten zo snel mogelijk te verzenden zodra de order bij ons binnen is. Een tweede mogelijkheid is om de metaaldetector voor uw kind bij ons op te komen halen in het Friese Dronryp!

De beste metaaldetector voor kinderen en volwassenen bestel je bij Maxtotaal.nl!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »