Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Heb je hulp nodig met een product?

  Voor vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

  Bekijk onze klantenservice pagina

  Buitendouches

    Buitendouche Buitendouches zorgen bij warm weer voor uitstekende verkoeling. Ben je in het zwembad geweest? Dan is het lekker om even buiten te wassen. Er zijn verschillende soorten buitendouches die bij jouw tuinstijl passen. We hebben ook buitendouches die met hulp van een ingebouwde zonnepaneel, warm en zelfs heet water op jou straalt.   Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

   

  Buitendouche

  Buitendouches zorgen bij warm weer voor uitstekende verkoeling. Ben je in het zwembad geweest? Dan is het lekker om even buiten te wassen. Er zijn verschillende soorten buitendouches die bij jouw tuinstijl passen. We hebben ook buitendouches die met hulp van een ingebouwde zonnepaneel, warm en zelfs heet water op jou straalt.

   

  Sunny Niagara warmtedouche

  De Sunny Niagara is een unieke buitendouche. Wanneer men denkt aan buitendouches wordt er vaak gedacht aan harde koude stralen die uit de douche komen. Dan zal ik je toch iets vertellen, met de Sunny Niagara is buiten douchen nog nooit zo fijn geweest. Met behulp van een extra groot waterreservoir wordt het water door energie/warmte afkomend van de zon verwarmd!

   

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking