Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Betaalmethoden

  Bij ons kun je jouw bestelling op verschillende manieren betalen, namelijk:

   

  iDeal: Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en makkelijk jouw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat direct een koppeling maakt met jouw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN Amro, ASN Bank, ING, Rabobank, Regio Bank, SNS bank, Triodos bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de beveiligde en vertrouwde internet betaalomgeving van jouw eigen bank. Betalen zoals je al gewend bent. Wij maken gebruik van de iDEAL koppeling via een externe partij genaamd Pay.nl.

   

  Mister Cash: Mister Cash is de Belgische variant op iDEAL. Als rekeninghouder van een Belgisch bankaccount, kun je online aankopen betalen met behulp van jouw bankpas. De volgende banken geven de mogelijkheid om te betalen met Mister Cash: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank. Wij bieden Mister Cash aan in samenwerking met Pay.nl.

   

  Bankoverschrijving: Wij geven de voorkeur aan betaling met iDEAL, omdat deze transacties direct zichtbaar zijn. Mocht je liever via bankoverschrijving willen betalen, dan is dat ook mogelijk. Via bankoverschrijving dien je wel rekening te houden met een verwerkingstijd van 1 tot 3 werkdagen, afhankelijk van jouw bank. In het bestelproces kies je dan voor de betaalmethode "Via Bankoverschrijving". Vervolgens kun je het orderbedrag overmaken op NL34INGB0005984696 t.n.v. MaxTotaal.nl te Franeker. Vermeldt in de omschrijving het bestelnummer (deze vind je terug op de factuur in je bevestigingsmail). Mocht je betalen vanuit het buitenland, maak dan gebruik van onderstaande gegevens:

  IBAN: NL34INGB0005984696
  BIC: INGBNL2A

  Bestellingen per bankoverschrijving blijven 7 dagen voor jou gereserveerd. Is de betaling niet binnen 7 dagen voldaan, dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd. Indien gewenst kun je een nieuwe bestelling plaatsen.

   

  PayPal: Makkelijk, snel en veilig online betalen doe je met PayPal. Voor PayPal heb je geen random reader nodig. Met PayPal kun je tegenwoordig op Markplaats, eBay en vele andere webwinkels betalen zonder bank- of creditcard gegevens achter te laten. Online betalingen worden direct overgeschreven. Hierdoor is jouw bestelling nog sneller in huis. Het gebruik van PayPal is voor consumenten gratis. Je hebt alleen maar een PayPal account nodig.

   

  Riverty – Digitale Factuur (Nederland en België): Riverty voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van Riverty per mail ontvangt om het gekochte product te betalen. Je kunt bij ons betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €400,- als je voor de eerste keer betaalt via Riverty. Ben je al bekend bij Riverty, dan kun je betalen tot een bedrag van €800,-. Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met digitale factuur, voert Riverty een gegevens controle uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met Riverty opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar het consumentendeel van de Riverty website.

   

  ApplePay: Bij ons kun je ook betalen met ApplePay. Hiervoor dient de betaalpas van jouw bank in de zogenoemde 'Wallet' te staan. In de winkelwagen kan vervolgens als betaalmethode voor Apple Pay worden gekozen. Jouw adres kun je eenvoudig instellen in de Wallet. Dit hoeft alleen de eerste keer. Bij iedere volgende keer wordt automatisch jouw adres getoond. Je kunt dan eenvoudig en snel betalen.

   

  SprayPay: Met SprayPay kun je je aankopen bij ons gespreid betalen. Erg handig als die ene aankoop even niet goed uitkomt of als je niet gelijk al jouw spaargeld wilt besteden. Je kunt bij SprayPay kiezen of je de aankoop in 12, 18, 24 of in 36 maanden wil betalen. Het is natuurlijk wel verstandig om een looptijd te kiezen die niet langer is dan de levensduur van het product dat je wilt kopen. Deze betaalmethode is beschikbaar vanaf een orderwaarde van 250 euro en meer.

   

  Klarna: Met Klarna kun je je aankopen bij ons ook achteraf betalen. Oftewel, koop vandaag en betaal later. Geen rente. Geen extra kosten. Geen moeite. Je hebt dan na levering van je bestelling, 30 dagen de tijd om je bestelling te betalen. In de Klarna app (te downloaden op je smartphone of tablet) kun je dan wanneer jij dat wilt, je bestelling betalen. De Klarna app verwijst je dan door naar jouw bank app. Je kunt ook aangeven in hen app dat je pas wilt betalen op de uiterste betaaldatum, dan schrijft Klarna het bedrag automatisch af op de uiterste betaaldatum. 

   

  In3: In3 is een achteraf betaalmethode die je bij ons kunt gebruiken, maar dat je het totaalbedrag betaald in 3 delen. Komt een grote uitgave bijvoorbeeld op dit moment niet goed uit, maar heb je deze wel nodig en wil je geen schulden of extra kosten betalen? Of wil je een grote uitgave liever spreiden in drie termijnen en geld overhouden voor andere leuke dingen? Kies dan voor de betaalmethode van in3! De enige gespreide betaalmethode zónder rente. Je betaalt jouw aankoopbedrag gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen. Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevens controle. Je voldoet direct je eerste betaling (het eerste termijn) en de bestelling wordt verzonden. Binnen 30 dagen voldoe je de tweede betaling en binnen 60 dagen de derde betaling.

   

  Biller: Biller is een achteraf betaalmethode voor zakelijk. Ben jij of heb jij een bedrijf en wil jij bestellingen bij ons kunnen plaatsen maar wel achteraf betalen? Kies dan voor Biller; achteraf betalen voor bedrijven. Het bedrag kun je dan vervolgens betalen in 30, 60 of 90 dagen, dit mag jij zelf bepalen. Achteraf betalen met Biller kan al vanaf €25 en mogelijk tot €10.000! Gebruik jouw bedrijfsgegevens die bekend zijn bij de KvK en gebruik hetzelfde adres voor verzending en factuur. Maar gebruik geen VPN om de bestelling te plaatsen. VPN's worden vaak gezien als een IP adres uit het buitenland, en dat kan op leiden tot een afkeuring.

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking