Betaalmethoden

Bij ons kun je jouw bestelling op verschillende manieren betalen, namelijk:

 

iDeal: Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en makkelijk jouw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat direct een koppeling maakt met jouw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN Amro, ASN Bank, ING, Rabobank, Regio Bank, SNS bank, Triodos bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de beveiligde en vertrouwde internet betaalomgeving van jouw eigen bank. Betalen zoals je al gewend bent. Wij maken gebruik van de iDEAL koppeling via een externe partij genaamd Pay.nl.

 

Mister Cash: Mister Cash is de Belgische variant op iDEAL. Als rekeninghouder van een Belgisch bankaccount, kun je online aankopen betalen met behulp van jouw bankpas. De volgende banken geven de mogelijkheid om te betalen met Mister Cash: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank. Wij bieden Mister Cash aan in samenwerking met Pay.nl.

 

Bankoverschrijving: Wij geven de voorkeur aan betaling met iDEAL, omdat deze transacties direct zichtbaar zijn. Mocht je liever via bankoverschrijving willen betalen, dan is dat ook mogelijk. Via bankoverschrijving dien je wel rekening te houden met een verwerkingstijd van 1 tot 3 werkdagen, afhankelijk van jouw bank. In het bestelproces kies je dan voor de betaalmethode "Via Bankoverschrijving". Vervolgens kun je het orderbedrag overmaken op NL34INGB0005984696 t.n.v. MaxTotaal.nl te Franeker. Vermeldt in de omschrijving het bestelnummer (deze vind je terug op de factuur in je bevestigingsmail). Mocht je betalen vanuit het buitenland, maak dan gebruik van onderstaande gegevens:

IBAN: NL34INGB0005984696
BIC: INGBNL2A

Bestellingen per bankoverschrijving blijven 7 dagen voor u gereserveerd. Is de betaling niet binnen 7 dagen voldaan, dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd. Indien gewenst kunt u een nieuwe bestelling plaatsen.

 

PayPal: Makkelijk, snel en veilig online betalen doe je met PayPal. Voor PayPal heb je geen random reader nodig. Met PayPal kun je tegenwoordig op markplaats, eBay en vele andere webwinkels betalen zonder bank- of creditcard gegevens achter te laten. Online betalingen worden direct overgeschreven. Hierdoor is jouw bestelling nog sneller in huis. Het gebruik van PayPal is voor consumenten gratis. Je hebt alleen maar een PayPal account nodig.

 

Riverty – Digitale Factuur (Nederland en België): Riverty voert ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van Riverty per mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij ons betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €400,- als je voor de eerste keer betaalt via Riverty. Ben je al bekend bij Riverty, dan kun je betalen tot een bedrag van €800,- .Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met digitale factuur voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je unt bij vragen altijd contact met Riverty opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar het consumentendeel van de Riverty website.

 

Apple Pay: Bij ons kun je ook betalen met Apple Pay. Hiervoor dient de betaalpas van jouw bank in de zogenoemde 'Wallet' te staan. In de winkelwagen kan vervolgens als betaalmethode voor Apple Pay worden gekozen. Jouw adres kun je eenvoudig instellen in de Wallet. Dit hoeft alleen de eerste keer. Bij iedere volgende keer wordt automatisch jouw adres getoond. Je kunt dan eenvoudig en snel betalen.

 

SprayPay: Met SprayPay kun je je aankopen bij ons gespreid betalen. Erg handig als die ene aankoop even niet goed uitkomt of als je niet gelijk al jouw spaargeld wilt besteden. Je kunt bij SprayPay kiezen of je de aankoop in 12, 18, 24 of in 36 maanden wil betalen. Het is natuurlijk wel verstandig om een looptijd te kiezen die niet langer is dan de levensduur van het product dat je wilt kopen. Deze betaalmethode is beschikbaar vanaf een orderwaarde van 250 euro en meer.

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »