Betaalmethoden

Bij MaxTotaal.nl kunt u uw bestelling op verschillende manier betalen, namelijk:

 

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en makkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat direct een koppeling maakt met uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN Amro, ASN Bank, ING, Rabobank, Regio Bank, SNS bank, Triodos bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de beveiligde en vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u al gewend bent. MaxTotaal.nl maakt gebruik van de iDEAL koppeling via een externe partij genaamd Pay.nl.

 

Mister Cash is de Belgische variant op iDEAL. Als rekeninghouder van een Belgisch bankaccount, kunt u online aankopen betalen met behulp van uw bankpas. De volgende banken geven de mogelijkheid om te betalen met Mister Cash: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank. MaxTotaal.nl biedt Mister Cash aan in samenwerking met Pay.nl.

 

MaxTotaal.nl geeft de voorkeur aan betaling met iDEAL, omdat deze transacties direct zichtbaar zijn. Mocht u liever via bankoverschrijving willen betalen, dan is dat ook mogelijk. Via bankoverschrijving dient u wel rekening te houden met een verwerkingstijd van 1 tot 3 werkdagen, afhankelijk van uw bank. In het bestelproces kiest u dan voor de betaalmethode "Via Bankoverschrijving".

Vervolgens kunt u het orderbedrag overmaken op NL34INGB0005984696 t.n.v. MaxTotaal.nl te Dronryp. Vermeldt in de omschrijving het bestelnummer (deze vindt u terug op de factuur in uw bevestigings e-mail). Mocht u betalen vanuit het buitenland, maak dan gebruik van onderstaande gegevens:

IBAN: NL34INGB0005984696
BIC: INGBNL2A

Bestellingen per bankoverschrijving blijven 7 dagen voor u gereserveerd. Is de betaling niet binnen 7 dagen voldaan, dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd. Indien gewenst kunt u een nieuwe bestelling plaatsen.

 

Makkelijk, snel en veilig online betalen doet u met PayPal. Voor PayPal heeft u geen random reader nodig. Met PayPal kunt u tegenwoordig op markplaats, eBay en vele andere webwinkels betalen zonder bank- of creditcard gegevens achter te laten. Online betalingen worden direct overgeschreven. Hierdoor is uw bestelling nog sneller in huis. Het gebruik van PayPal is voor consumenten gratis. U heeft alleen maar een PayPal account nodig.

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland en Belgie) 
AfterPay voert voor MaxTotaal.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay per e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij MaxTotaal.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €400,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €800,- .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 

Apple Pay - Bij MaxTotaal.nl kan ook betaald worden met Apple Pay. Hiervoor dient de betaalpas van uw bank in de zogenoemde 'Wallet' te staan. In de winkelwagen kan vervolgens als betaalmethode voor Apple Pay worden gekozen. Uw adres kunt u eenvoudig instellen in de Wallet. Dit hoeft alleen de eerste keer. Bij iedere volgende keer wordt automatisch uw adres getoond. U kunt dan eenvoudig en snel betalen.

 

Met SprayPay kunt u uw aankopen bij MaxTotaal.nl gespreid betalen. Erg handig als die ene aankoop even niet goed uitkomt of als uw niet al uw spaargeld wil besteden. U kunt bij SprayPay kiezen of u de aankoop in 12, 18, 24 of in 36 maanden wil betalen. Het is natuurlijk wel verstandig om een looptijd te kiezen die niet langer is dan de levensduur van het product dat u wilt kopen. Deze betaalmethode is beschikbaar vanaf een orderwaarde van 250 euro en meer.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »