Stekkerdozen

4
Een stekkerdoos wordt ook wel verlengsnoer of verlengdoos genoemd. Bij Maxtotaal vindt u veel verschillende soorten stekkerdozen. Maar wat is eigenlijk een stekkerdoos of welke past het beste bij mij?
Lees meer
Sorteren op:
Prijsknaller!
€23,95 €19,95
Op voorraad
Prijsknaller!
Niet leverbaar

Stekkerdoos kopen?

Een ideale uitvinding, uitgevonden in de jaren 1880. Stekkerdozen worden ook wel verlengkabels en verlengdozen genoemd. Maar wat is zo een stekkerdoos eigenlijk? "Een doos vol stekkers!", nee helaas is dat het niet. Door van een stekkerblok gebruik te maken breidt u uw beschikking tot stopcontacten uit. Tegenwoordig moeten allerlei apparaten gebruik maken van een stopcontact om te kunnen functioneren. Het komt dan voor dat u maar 1 stopcontact tot beschikking heeft, maar 2 apparaten die een stekker hebben en een stopcontact op dezelfde plek nodig hebben. In zulke gevallen is een verlengdoos uw beste vriend! Door het stekkerblok in het stopcontact te steken, maakt u van 1 stopcontact wel 12 stopcontacten. De meest voorkomende verlengsnoeren zijn in: 4, 6, 8, 10 & 12-voudig stopcontacten.

Stekkerblok of Stekkerdoos met USB

Doordat de hoeveelheid elektronica in elk huis gemiddeld toeneemt, is er ook een groeiende vraag naar stekkerdozen. Hierdoor komen elke jaar weer nieuwe stekkerdozen op de markt. Zo is er ook een USB stekkerdoos. Hiermee sluit u niet alleen apparaten, verlichting en dergelijke (met stekker) aan op de stekkerdoos, maar tevens ook nog uw USB-apparaten! Perfect voor elk huishouden dus. 1 van onze hardlopers is momenteel de Perel EBP03LUSB-g pop-up stekkerblok met 3 stopcontacten en USB. Dit rechtop staande pop-up stekkerblok beschikt tot 3 stopcontacten en 2 USB aansluitingen.

Contactdoos buiten

Bij Maxtotaal vindt u ook contactdozen die speciaal gemaakt zijn voor buiten! Deze zijn dan ook vaak voorzien van een klep waarmee het stopcontact open en dicht kan. De beste stekkerdozen vind je bij Maxtotaal.nl!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »