Vals gelddetector

1
De vals geld detector die we bij Maxtotaal.nl verkopen, is de Velleman ZLUVBL. Het mooie aan dit apparaat is dat hij bijzonder multifunctioneel is. Zo wordt het niet alleen gebruikt om vals geld te detecteren, maar kunt u er ook andere zaken mee bestudere
Lees meer
Sorteren op:
Niet leverbaar

Valsgelddetector

Ondanks dat betalingen tegenwoordig meer en meer virtueel plaatsvinden met een bankpas, zijn contante overdrachten nog lang niet uit den boze. Om er zeker van te zijn dat uw klanten met echt geld betalen, is een valsgelddetector wel zo handig om te hebben. Een valsgelddetector is een soort lamp waaronder u bankbiljetten kunt houden. Het licht schijnt op een dusdanige manier, dat nepbriefjes van vijftig, honderd of tweehonderd er zo uitgevist kunnen worden.

Met een valsgelddetector bent u dieven te slim af. Dat scheelt u de nodige uren op het politiebureau, waar de aangifteformulieren leeg kunnen blijven. Wilt u meer weten over dit product? Lees dan gauw verder.

Geld detector

De geld detector die we bij Maxtotaal.nl verkopen, is de Velleman ZLUVBL. Het mooie aan dit apparaat is dat hij bijzonder multifunctioneel is. Zo wordt het niet alleen gebruikt om vals geld te detecteren, maar kunt u er ook andere zaken mee bestuderen.

Verzamelt u bijvoorbeeld kostbare postzegels en wilt u zeker weten dat u niet bedrogen wordt? Met de geld detector heeft u er binnen een handomdraai antwoord op. Daarnaast kunnen beveiligers bij festivals ook checken of de stempel die bezoekers op hun hand hebben echt of nep is.

Valsgelddetectie

Valsgelddetectie blijft een groot probleem in de wereld van retail. Uit onderzoek van de Europese Centrale Bank is gebleken dat er in 2016 bijna 30.000 neppe biljetten van 20 en 50 euro getraceerd waren, een bizar aantal. Vaak komen eigenaren van winkels er pas achter op het moment dat de ‘klant’ vertrokken is, waarna het te laat is om nog er nog wat aan te doen. Hoewel de aanpassing van het briefje van vijftig wel degelijk heeft geholpen, betekent dit niet dat valsgelddetectie niet meer nodig is.

Valsgelddetector kopen

Bent u overtuigd van bovenstaand verhaal en wilt u een valsgelddetector kopen? Plaats dan nu uw bestelling in onze webshop. Nadat uw order bij ons binnen is, streven wij ernaar om zo spoedig mogelijk uw bestelling naar u toe te zenden.

De beste valsgelddetector bestel je bij Maxtotaal.nl!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »