Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Heb je hulp nodig met een product?

  Voor vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

  Bekijk onze klantenservice pagina

  Valsgelddetector

  Valsgelddetector Ondanks dat betalingen tegenwoordig meer en meer virtueel plaatsvinden met een bankpas, zijn contante overdrachten nog lang niet uit den boze. Om er zeker van te zijn dat jouw klanten met echt geld betalen, is een valsgelddetector wel zo handig om te hebben. Een valsgelddetector is een soort lamp waaronder je bankbiljetten kunt ho Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Valsgelddetector

  Ondanks dat betalingen tegenwoordig meer en meer virtueel plaatsvinden met een bankpas, zijn contante overdrachten nog lang niet uit den boze. Om er zeker van te zijn dat jouw klanten met echt geld betalen, is een valsgelddetector wel zo handig om te hebben. Een valsgelddetector is een soort lamp waaronder je bankbiljetten kunt houden. Het licht schijnt op een dusdanige manier dat nepbriefjes van vijftig, honderd of tweehonderd er zo uitgevist kunnen worden.

  Met een valsgelddetector ben je dieven te slim af. Dat scheelt jou de nodige uren op het politiebureau waar de aangifteformulieren leeg kunnen blijven. Wil je meer weten over dit product? Lees dan gauw verder.

   

  Gelddetector

  De gelddetector die wij verkopen, is de Velleman ZLUVBL. Het mooie aan dit apparaat is, is dat het bijzonder multifunctioneel is. Zo wordt het niet alleen gebruikt om valsgeld te detecteren, maar kun je er ook andere zaken mee bestuderen.

  Verzamel je bijvoorbeeld kostbare postzegels en wil je zeker weten dat je niet bedrogen wordt? Met de gelddetector heb je er binnen een handomdraai antwoord op. Daarnaast kunnen beveiligers bij festivals ook checken of de stempel die bezoekers op hun hand hebben echt of nep is.

   

  Valsgelddetectie

  Valsgelddetectie blijft een groot probleem in de wereld van retail. Uit onderzoek van de Europese Centrale Bank is gebleken dat er in 2016 bijna 30.000 neppe biljetten van 20 en 50 euro getraceerd waren, een bizar aantal. Vaak komen eigenaren van winkels er pas achter op het moment dat de ‘klant’ vertrokken is waarna het te laat is om nog er nog wat aan te doen. Hoewel de aanpassing van het briefje van vijftig wel degelijk heeft geholpen, betekent dit niet dat valsgelddetectie niet meer nodig is.

   

  Valsgelddetector kopen

  Ben je overtuigd van bovenstaand verhaal en wil je een valsgelddetector kopen? Plaats dan nu jouw bestelling in onze webshop. Nadat jouw order bij ons binnen is streven wij ernaar om zo spoedig mogelijk jouw bestelling naar je toe te zenden.

   

  De beste valsgelddetector bestel je bij Maxtotaal!

   

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking