Geen producten (0)
Geen producten (0)

Helaas bevinden er zich in deze categorie nog geen producten.

Probeert u het later nog eens!

TV beschermhoezen 

Heb je een televisie in de tuin die je graag wilt beschermen tegen zon, regen, vocht, wind, stof of vogelpoep? Dan is een TV beschermhoes misschien iets voor jou!

Met de TV beschermhoes bescherm je je TV tegen stof, vingerafdrukken, Uv-straling, vuil en andere invloeden van moeder natuur. De meeste TV beschermhoezen zijn voorzien van een extra uitsparing aan de achterkant zodat alle TV-aansluitingen nog bereikbaar zijn. De buitenhoezen van de TV's zijn gemaakt van Oxford-doek. Het is een hoogwaardig ademend materiaal dat vaak wordt gebruikt om bijvoorbeeld buiten geparkeerde voertuigen af ​​te dekken. Met de TV beschermhoes is je buiten-TV van alle kanten beschermd. Aan de achterkant heeft de hoes een klittenbandsluiting waardoor hij gemakkelijk te openen en te sluiten is. Er zijn ritsen aan de zijkanten voor eenvoudig verwijderen en installeren, maar natuurlijk wil je de afstandsbediening ook bij je hebben. Daarom zit er achter de tv-hoes een afsluitbaar opberg vak. Onze TV hoezen variëren in maat van 30 - 32 inch tot 50 - 58 inch. Alle hoezen zijn in de kleur antraciet.

 

Een TV beschermhoes kopen

Weet je niet welke TV hoes je nodig hebt of wil je gewoon meer advies? Neem gerust contact met ons op. We streven ernaar om elke vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op een oplossing die je kunt gebruiken. Twijfel dus niet om ons te mailen.

 

De beste kwaliteit TV beschermhoezen vind je bij Maxtotaal!