Geen producten (0)
Geen producten (0)

Helaas bevinden er zich in deze categorie nog geen producten.

Probeert u het later nog eens!

Buizen voorversterkers

Wij hebben veel verschillende soorten versterkers op voorraad. Buizenversterkers zijn daar een mooi voorbeeld van. Gitaristen zweren bij buizenversterkers en dat is niet zomaar. Vaak wordt gezegd dat het geluid een extra dimensie krijgt zodra dit type versterker wordt aangesloten, wat dit tot een geliefd accessoire maakt onder muziekliefhebbers. Ben je nieuwsgierig welke buizenversterkers wij aanbieden? Neem dan gerust een kijkje in onze webshop.

 

Buizen voorversterkers

Veel varianten van de buizen voorversterkers die wij aanbieden, beschikken over een interessante ‘feature’. Aan de bovenkant van de buizen voorversterkers bevinden zich namelijk een aantal lampjes. Dit geeft het geheel een soort ‘retro look’, waardoor het apparaat een waar pronkjuweel vormt in jouw woonkamer. De retro look is niet erg verwonderlijk, als je bedenkt dat er vroeger geen andere versterkers bestonden dan de buizenversterkers. Het zijn dus apparaten van het eerste uur, gestoken in een nieuw jasje.

 

Versterker gitaar

De buizenversterkers worden dus regelmatig ingezet als een versterker voor de gitaar. Gitaristen kiezen vaak voor dit soort versterkers, aangezien dit apparaat een aanzienlijke bijdrage levert aan de harmonie van het geproduceerde geluid. Wat de gitaar versterker in feite doet, is het geluid zo vervormen dat het nog mooier tot uiting komt dan het al uit zichzelf zou doen.

Zoals gezegd zijn dit type voorversterkers uitgerust met een soort lampen. Het leuke aan dit apparaat, is dat je de buizen kunt vervangen door andere exemplaren. Door deze partjes zo nu en dan te vervangen door een nieuw exemplaar, ontstaat er een compleet ander geluid. Dit apparaat is dus ideaal voor degenen die ervan houden om het geluid te finetunen en een experiment niet uit de weg gaan!

 

Maxtotaal

Voorversterkers met buizen zijn niet de enige apparaten die ons assortiment sieren. In onze webshop tref je ook allerlei andere versterkers, zoals stereo versterkers. Wil je advies winnen of heb je een vraag omtrent verzending, retournering of garantie? Stuur dan een mail naar klantenservice@maxtotaal.nl of neem contact met ons op door te bellen naar onze klantenservice. Een van onze medewerkers zal jou dan graag te woord staan!