Geen producten (0)
Geen producten (0)

Helaas bevinden er zich in deze categorie nog geen producten.

Probeert u het later nog eens!

Pylon

Een ongeluk zit soms in een klein hoekje waardoor het niet ondenkbaar is dat je ooit eens betrokken raakt bij een verkeersongeluk. Om voertuigen die aan komen rijden te waarschuwen, doe je er verstandig aan om een pylon te plaatsen. Een pylon is een driehoekig object dat zowel oranje als wit kleurt en omstanders erop wijst dat ze extra aandacht moeten hebben.

In Nederland heeft het plaatsen van een pylon op de openbare weg een verplicht karakter bij ongelukken; aan de rand van provinciale wegen is het sterk aan te raden. Ga nu veiliger de weg op en schaf een pylon aan in onze webshop!

 

Verkeerskegel

Zoals de naam al enigszins verklapt, wordt de verkeerskegel met name toegepast in het verkeer. Desalniettemin zien we de pylon ook meer en meer terug op het sportveld. Voetbaltrainers zetten bijvoorbeeld een parcours uit met verkeerskegels, waardoor hun pupillen het slalommen kunnen oefenen. Bij gymlessen wordt de verkeerskegel ook wel gebruikt om sprintwedstrijden uit te zetten, terwijl coaches in het volleybal ermee aan kunnen geven waar er gesmasht moet worden.

 

Verkeerspylon

In onze webshop heb je wat betreft de verkeerspylon keuze uit twee mogelijkheden: een enkele kopen of een set. De enkele oranje witte pylon wordt vaak aangeschaft door huishoudens die hun kofferbak willen uitrusten met attributen die van pas komen bij verkeersongelukken.

Ben je trainer of wil je zakelijk gebruikmaken van de pylon? Schaf dan de pionnen 10 stuks aan. Op die manier krijg je in één keer meerdere varianten thuisgestuurd. De pionnen zijn ongeveer 50 centimeter hoog en het onderste deel is zo’n 27,5 bij 27,5 centimeter. Het vederlichte gewicht van 650 gram maakt het object gemakkelijk te vervoeren.

 

Pylon kopen bij Maxtotaal

Wil je een pylon kopen bij ons? Bij ons hanteren we de stelregel ‘vandaag besteld, is morgen in huis’, waardoor je niet lang hoeft te wachten op het product van jouw voorkeur. Goede samenwerkingen met de vervoerders helpen ons hierbij. Heb je een vraag en wil je deze graag beantwoord zien worden? Onze klantenservice beantwoordt al jouw vragen telefonisch of per mail dus schroom niet om contact met ons op te nemen.

 

De beste pylonnen bestel je bij Maxtotaal!