Geen producten (0)
Geen producten (0)
Sorteer op:  

-50%
Perel Wildcamera - 8.0 Megapixel - Nachtzicht 2 tot 18 meter Ontdek de Natuur met de Perel Wildcamera - 8.0 Megapixel…
€ 119,00 € 59,95
Niet op voorraad

Camera bewaking set

Controlfreaks die maar wat graag in de gaten houden wat er rondom hun woning afspeelt, zullen een stuk fijner slapen als zij een camera bewaking set gemonteerd hebben aan de buitenmuur. Een camera bewaking set blijft net zo lang registreren totdat je het apparaat anders hebt ingesteld. Dieven kunnen daardoor niet onopgemerkt te werk gaan waardoor er een groter risico kleeft aan hun snode plannen.

De camera bewaking set van ons vervult dus een beschermende functie in menig huishouden. Wil jij je ook veiliger voelen in je woning? Neem dan de verschillende varianten van de camera bewaking set onder de loep en plaats jouw bestelling in onze webshop.

 

Bewaking set

Vroeger diende je de beelden van een bewaking set handmatig over te zetten op jouw computer, voordat je kon achterhalen wat er zich (mogelijk) had afgespeeld bij jou in de achtertuin. Tegenwoordig is de bewaking set een stuk innovatiever en kun je een speciaal ontworpen applicatie op jouw telefoon zetten. Deze app verzamelt alle opgenomen video’s op één plek, zodat je na verbonden te zijn met Wi-Fi, de beelden kunt uitlezen.

De camera bewaking set van nu levert dus een hoop gebruiksgemak op, waardoor je sneller geneigd bent om de opnames te bestuderen. 

 

Camera beveiligingsset

De diverse varianten van de camera beveiliging set die wij verkopen, beschikken over een wijde kijkhoek. Er is gekozen voor zo’n kijkhoek, zodat er geen kans bestaat dat de indringer te ver van de camera af staat en de opgenomen beelden onbruikbaar worden.

De camera bewaking set heeft tevens de beschikking over een groot opslagvermogen, waardoor de geheugenkaart niet direct vol raakt na enkele uren van opnemen.

 

Camera bewaking set kopen 

Is jouw oog gevallen op één van onze producten? Ga dan overstag en besluit een camera bewaking set te kopen in onze webshop. Snelle verzending, gratis levering vanaf €50 en hoge klantreviews maken ons tot een betrouwbare partij die alles in het werk stelt om haar klanten blij te maken met een camera bewaking set.