Geen producten (0)

Verzenden & afhalen

 

Verzenden


De meeste bestellingen worden dus binnen 24 uur bezorgd, echter hebben we ook een aantal producten in ons assortiment die een iets langere levertijd hebben (dit staat bij het desbetreffende product). Bij deze producten wordt jouw geplaatste bestelling, zodra mogelijk, alsnog z.s.m. geleverd, maar dit duurt dan een aantal werkdagen. Hou rekening met ongeveer 2-3 werkdagen, afhankelijk van het product (hier wordt je van op de hoogte gehouden per mail).

 

Op werkdagen bestellen met DPD
Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 uur geplaatst en betaald worden, worden dezelfde dag nog verstuurd en heb je dan meestal de volgende dag in huis. 

 

In het weekend bestellen (vrijdag na 15:00 t/m zondag)
Bestellingen die geplaatst en betaald worden op vrijdag na 15:00, zullen maandag verwerkt worden en worden dan geleverd op dinsdag.

 

 

Jouw bestelling volgen
Zodra jouw product bij ons is verpakt, ontvang je een e-mail met de track & trace code van de zending. Hiermee kun je het pakket online volgen. Zo weet je precies wanneer je jouw pakket ongeveer kunt verwachten.

Als je niet thuis bent of niet in de gelegenheid bent om af te halen
Als je niet thuis bent, dan biedt de postbode het pakket indien mogelijk bij de buren aan. Als de buren ook niet thuis zijn dan wordt de bestelling automatisch bij een afhaalpunt van DPD bezorgd. De bestelling kun je binnen 1 week afhalen op vertoon van jouw legitimatie. Je krijgt hiervan bericht via de track & trace code. Je kunt er ook voor kiezen om direct af te laten leveren bij een DPD afhaalpunt. Dit kun je in de winkelwagen aangeven. De dichtstbijzijnde afhaal locatie wordt bepaald aan de hand van jouw postcode en huisnummer. 

 

Verzendkosten:

De tarieven in Nederland zijn als volgt:

Orders < €50,- inclusief BTW    €5,95
Orders > €50,- inclusief BTW    GRATIS

Overige landen op aanvraag.

Wij streven ernaar om al onze producten zo snel mogelijk te leveren, dit is onder voorbehoud. Uitgezonderd hiervan zijn leveringen met vertraging door koerier, leveringen waarbij meerdere aantallen van hetzelfde typenummer besteld worden en eventuele backorders of producten die rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden worden (dit door de kwetsbare aard of hoger gewicht van het product).

 

Afhalen

Als je gekozen hebt voor het afhalen van jouw bestelling bij ons op locatie, krijg je bericht zodra jouw bestelling klaar staat.

Let op: afhalen is alleen mogelijk als je voor de verzendmethode “Afhalen in Dronryp” hebt gekozen. Wij hebben géén winkel! Dit geldt dus ook alleen voor online geplaatste bestellingen met de keuze 'afhalen'. Je krijgt bericht zodra je bestelling klaar staat.