Geen producten (0)
Geen producten (0)

Koffie en thee

Iedereen heeft in zijn dagelijkse routine wel een perfecte kop koffie of thee nodig om de dag weer door te komen. Daarom bieden wij in de categorie huishoudelijke apparatuur, de beste koffiezetapparaten, waterkokers, koffiemolens én melkopschuimers voor de beste prijs mogelijk! Wij bieden niet zomaar iets aan in ons assortiment. Daarom kiezen wij ook de beste van de beste koffie en thee apparatuur zodat wij jou kunnen voorzien van jouw dagelijkse perfecte kopje koffie of thee. Wellicht heb je veel verstand van koffie en thee apparatuur, dan weet je ook waar je ongeveer zelf naar zoekt. Ook zie je dat wij kwaliteit producten aanbieden en dat voor een prachtige prijs!

 

Help! Ik heb helemaal geen verstand van dit soort apparatuur!

Natuurlijk kan het zo zijn dat je helemaal niet weet waar je naar moet kijken wanneer je het gepaste koffie en thee apparatuur voor jouzelf of een ander zoekt. Daarom gaan wij er samen achter komen waar je precies naar op zoek bent!

 

Zoek je iets voor op kantoor of café?

Dan raden wij één van onze espressomachines aan! Wij gebruiken hier op locatie zelf de Bartscher KV1, het is de perfecte koffiezetapparaat om jouw dag goed op gang te brengen.

 

Wil je toch een koffiemolen kopen voor een vers bakje koffie?

Neem dan een kijkje in onze koffiemolens. Een koffiemolen wordt gebruikt om koffiebonen te malen voor een espressomachine. De koffiemolens uit ons assortiment zijn allemaal elektrisch! Snel en gemakkelijk dus. Sommige koffiemolens zijn ook geschikt voor het malen van kruiden, noten en nog veel meer.

 

Zoek je toch een waterkoker om jouw thee mee te maken?

Zijn koffies, cappuccino’s en espresso’s niks voor jou en zoek je toch een waterkoker om jouw overheerlijke thee mee te maken? Kies dan voor onze Bartscher waterkokers! Bijna alle Bartscher waterkokers in ons assortiment hebben een ruime inhoud. Zo maak je gemakkelijk meerdere koppen thee zodat iedereen een kop overheerlijke thee kan drinken!

 

Tot slot... een melkopschuimer!

Je hebt een koffiezetapparaat of espressomachine maar je zoekt nog een melkopschuimer? Met een melkopschuimer is het makkelijk om de melk voor de cappuccino of latte macchiato op te schuimen. Dit gaat het makkelijkste met een elektrische melkopschuimer uit ons assortiment. Vaak gaat dat gemakkelijk door middel van 1 druk op de knop.

 

Vandaag besteld, morgen in huis! Gratis levering boven de €50,-