Geen producten (0)
Geen producten (0)

Frituurpan

Bourgondiërs die op regelmatige basis een feestje organiseren, kunnen niet zonder een frituurpan van onze webshop. De frituurpan is een speciaal soort pan waarmee je heerlijke snacks klaarmaakt. De frituurpan is snel op temperatuur, serveert onnoemelijk veel hapjes tegelijk en voorkomt dat je bij iedere lekkere trek naar de snackbar moet.

Wij bieden de klassieke variant van de frituurpan aan, maar hebben tevens ook modernere varianten op voorraad die zonder olie werken. Vind hier de meest geschikte frituurpan voor jou en bestel hem snel!

 

Friteuse: maker van lekkere patat en snacks

De friteuse die wij hebben en tot op de dag van vandaag het meest verkopen, is de klassieke frituurpan. Zo’n friteuse beschikt over één of meerdere reservoirs waar het frituurvet in wordt gegoten. Deze pan is standaard uitgerust met een uitneembaar netje. Het uiteinde van het netje is gemaakt van hittebestendig kunststof, wat voorkomt dat je je vingers brandt bij het uitnemen van de snacks.

Dit type frituurpan maakt nog altijd de lekkerste patatten, frikandellen en kroketten doordat er gebruik gemaakt wordt van vet. Ondanks dat dit minder gezond is, komt de smaak wel het meest in de buurt van de cafetaria snacks. Als je dan toch zondigt, kun je het maar beter goed doen!

 

Frituurpan op hete lucht

De keerzijde van een ‘normale’ friteuse, is de onvermijdelijke schoonmaak na het gebruik ervan. Bij een frituurpan op hete lucht ontkom je evenmin aan een regelmatige schrobbeurt maar dit is wel een minder omslachtig proces. Het vervangen van olie bij de doorsnee variant dient na vijf tot zeven frituursessies te gebeuren. Hierbij is het belangrijk om de olie over te schenken in een oude fles en deze af te leveren bij de milieustraat.

Bij een frituurpan op hete lucht, ook wel de airfryer genoemd, kun je het mandje uitnemen. Je reinigt het oppervlak vervolgens met een schuursponsje of afwasborstel en een scheutje afwasmiddel. Het binnenshuis afbakken van snacks kan bij deze pan ook prima zonder stankoverlast.

 

Kleine frituurpan

 

Een kleine frituurpan die stroom behoeft en een mooi compact formaat heeft, is de Bartscher friteuse van geborsteld roestvrij staal. Deze pan heeft een inhoud van 3 liter waardoor er veel patat tegelijk geserveerd kan worden.

 

Frituurpan kopen?

Denk je er al een poosje aan om een frituurpan te kopen? Wacht dan niet langer en sla je slag. Wij hebben regelmatig aanbiedingen voor de frituurpan en zijn goedkoop ten opzichte van concurrenten. Zo betaal je nooit te veel! Indien je vragen hebt over het kopen van een frituurpan, stel ze gerust.