Geen producten (0)
Geen producten (0)
Sorteer op:  

-10%
Bartscher 4ICE+ ijscrusher Geniet van Heerlijk Vergruisd IJs Ultieme IJscrusher voor…
€ 99,95 € 89,95
Niet op voorraad

Huishoudelijke apparatuur

Huishoudelijke apparatuur maakt het leven van ieder gezinslid een stuk gemakkelijker. Kliekjes kunnen snel opgewarmd worden in ovens en magnetrons, lekkere trek wordt gestild dankzij onze frituren en oud brood gaat een stuk lekkerder smaken na wat minuten in de broodrooster. Je hoort het al: voor iedere situatie hebben wij bijpassende huishoudelijke apparatuur.

Huishoudelijke apparatuur is dan ook onmisbaar in elke keuken. Naast de essentiële apparaten bieden wij ook producten aan waar je af en toe gebruik van maakt, maar wel erg handig zijn om in huis te hebben. Al benieuwd over welke apparaten we het hebben? Lees gauw verder hieronder!

 

Keukenapparaten

Dames en heren die niets liever doen dan het bakken van cupcakes en taarten, kunnen niet om onze keukenapparaten heen. Met dit soort huishoudelijke apparatuur kun je Bastognekoeken omtoveren in een deegbodem voor jouw MonChou taart en walnoten verkleinen, zodat het als topping kan dienen voor lekkernijen. Maar ook het kloppen van slagroom, het drogen van voedsel en het elektrisch koken van wok gerechten, behoort tot de mogelijkheden met onze keukenapparaten.

 

Onze huishoudelijke apparaten

Andere huishoudelijke apparaten zijn eveneens opgenomen in het aanbod van ons. Heb je vrienden uitgenodigd om een avond gezellig te tafelen? Aan onze teppanyaki grillplaten en fonduesets zal de sfeer in elk geval niet doen bederven. Gasten die meer naar zoetig neigen dan hartig, doe je waarschijnlijk meer een plezier met fun cooking. Deze apparaten stellen je in staat om heerlijke poffertjes te serveren. Erg lekker met poedersuiker! Na het koken serveer je jouw gasten een lekkere kop koffie of thee.

 

Huishoudelijke apparatuur kopen

Huishoudelijke apparatuur kopen kan erg gemakkelijk bij ons. Naast alle apparaten voor in de keuken, bieden wij ook overige huishoudelijke apparatuur aan. Hierbij kun je denken aan stofzuigers en kruimeldieven, maar ook strijkijzers en koelboxen maken dit rijtje compleet. Om het bestelproces te vergemakkelijken, vragen wij jou om een account aan te maken. Jouw gegevens zijn dan bij ons bekend, waardoor je bij een volgende bestelling minder stappen hoeft te doorlopen.

 

Het beste huishoudelijke apparatuur vind je bij Maxtotaal!