Geen producten (0)
Geen producten (0)

Ons brede assortiment aan communicatiemiddelen 

Ons assortiment is onderverdeeld in portofoons, scanners, koptelefoons, headsets en multi-channels. Superieure kwaliteit en complete service. We zorgen graag voor de ondersteuning hierin. Daarnaast voorzien wij je ook graag van allerlei accessoires om effectief gebruik te maken van het communicatiemiddel.

 

Communicatiemiddelen voor EHBO en BHV

In een crisissituatie, zoals een brand of een ongeval, is communicatie essentieel. Het is van groot belang dat de BHV-teamleider de BHV-medewerkers instrueert en de BHV-leden de informatie doorgeven aan de teamleider. Portofoons zijn nodig voor communicatie op kantoor of andere bedrijfsruimten.

 

Professionele portofoons voor de industrie, beveiliging en hulpdiensten

Met een digitale portofoon kan de gebruiker spraakberichten en GPS-locatie delen. Ook kunnen berichten vanuit de brandmeldcentrale worden weergegeven via ESPA 4.4.4. De laatste jaren worden er meer digitale portofoons verkocht dan analoge. De analoge walkietalkies verdwijnen geleidelijk. Daarom raden we je aan om direct voor digitale radio's te kiezen. Uiteraard kunnen wij jou deskundig adviseren.