Geen producten (0)
Geen producten (0)

Helaas bevinden er zich in deze categorie nog geen producten.

Probeert u het later nog eens!

Computer muis

Werken van achter jouw laptop zonder computer muis is een lastig karwei, omdat navigatie tussen verschillende tabbladen, browsers en programma's anders altijd met jouw touchpad plaats moet vinden. Maar ook als je geen kantoorbaan hebt en wel actief bent als gamer, kun je niet om de computer muis heen. De computer muis helpt je ook om jouw tegenstanders te verslaan in games!

Als je online naar een computer muis zoekt, dan zijn wij de webshop waar je moet zijn. Met kwalitatief goede muizen en varia, zijn we gespecialiseerd in alles wat met hobby & gereedschap te maken heeft. Op deze pagina vertellen we er meer over!

 

Waar voldoet een goede muis aan voor een computer?

Een muis voor computer kiezen die bij je past: dat is het doel dat uiteindelijk centraal staat als je overgaat tot een aankoop bij ons. Waar een goede computer muis aan moet voldoen, is dan ook volledig afhankelijk van de wensen die je voor ogen hebt. Om de keuze wat te vergemakkelijken voor jou, hebben we wat specificaties achter elkaar gezet die je in acht kunt nemen.

- Bewegingsvrijheid: wil je flexibel zijn in het manoeuvreren van jouw muis tijdens het gebruik ervan? Dan is het aan te bevelen om een exemplaar te kiezen die draadloos is. Varianten die voorzien zijn van een kabel, verschaffen je namelijk minder speelruimte. Draadloze exemplaren kunnen alle kanten op, wat het werken prettiger maakt.
- Doeleinde: een ander punt waar je bij stil kunt staan, is het doeleinde dat je voor ogen hebt met de computer muis. Gamers zijn meer gebaat bij muizen die uitgerust zijn met meerdere knoppen. Je behoudt dan zelf de regie over wat iedere afzonderlijke knop kan, wat jouw spel een stuk leuker maakt.
- Scrollfunctie: accountants die veelal actief zijn in Excel, dienen veel horizontale scroll bewegingen te maken. Echter beschikt lang niet iedere muis over een wiel dat zijwaarts bediend kan worden. Is dit een pré voor jou, bekijk dan eerst goed of de muis die je mooi vindt over deze functie beschikt.

 

DPI van de computer muis

Wij hebben diverse soorten van de computer muis op voorraad, die stuk voor stuk voorzien zijn van een andere DPI. De DPI is een Engelse benaming en afkorting voor 'dots per inch'. De DPI van een computer muis zegt iets over de mate waarmee je de muis over het scherm kan bewegen en is een indicator die met name onder de gamers van belang is. Des te lager dit getal is, des te langer de bewegingen worden om te komen waar je wilt zijn. Vraag je dus altijd af wat voor spel je met name wilt spelen, want als je cursor zo hard over het scherm schiet dat de bewegingen uit proportie zijn, komt de speelkwaliteit niet bepaald ten goede.

 

Maxtotaal

Heb je een computer muis gevonden die jou wel wat lijkt? Plaats dan je bestelling bij ons, de webshop die gespecialiseerd is in alle soorten elektronica. We streven ernaar om jouw bestelling snel in gereedheid te maken, zodat je snel van je nieuwe aanwinst genieten kunt. Kijk gauw welke computer muis bij jou past!