Geen producten (0)
Geen producten (0)
Sorteer op:  

-25%
Velleman CS50 kinder metaaldetector Deze metaaldetector is perfect om je kinderen kennis te…
€ 39,95 € 29,95
Niet op voorraad

Metaaldetector

Viert jouw zoon binnenkort zijn verjaardag en wil je hem verrassen met een fantastisch cadeautje? De metaaldetector voor kinderen is een uniek cadeau waar hij vast niet op gerekend heeft. Een metaaldetector is geschikt voor jongens (en meiden) die niet stil kunnen zitten, van avontuur houden en eindeloos door het bos kunnen dwalen. Ga met jouw kinderen mee op pad en ontdek waar het goud of zilver in de omgeving verborgen ligt.

 

Kindermetaaldetector

Wij hebben één kindermetaaldetector in het assortiment opgenomen. Deze kindermetaaldetector is afkomstig van Velleman, een Nederlandse fabrikant die al bijna 50 jaar ervaring heeft in het produceren van elektronica. De Velleman CS50, zoals de kindermetaaldetector heet, is uitgerust in een opvallende blauwe kleur. Daarmee valt deze metaaldetector behoorlijk op tussen de andere opties van onze webshop, die over het algemeen een zwarte kleur dragen.

 

Metaaldetectoren voor kinderen

Deze metaaldetector voor kinderen is bestand tegen water, waardoor je ook op een drassige herfstdag er op uit kunt trekken. Tevens is het apparaat uitgerust met ledverlichting en een zoemer, zodat jouw kind zowel een audio als visueel signaal krijgt zodra er metaal in de buurt is. Geef jouw kinderen duidelijke instructies over het gebruik van de metaaldetector, want het apparaat te dicht bij de grond houden zal geen resultaat opleveren. Als ouder zie je natuurlijk niets liever dan dat je kind dezelfde hobby zo goed uitoefent als jou. Samen het bos in om een schat op te speuren waarvan niemand het bestaan weet: wat is er nu spannender dan dat?

 

Een metaaldetector kopen

Wil je een metaaldetector kopen bij ons? Dan heb je twee opties. Je kunt de metaaldetector kopen via onze webshop en het apparaat bij je thuis laten bezorgen. Wij streven ernaar om producten zo snel mogelijk te verzenden zodra de order bij ons binnen is. Een tweede mogelijkheid is om de metaaldetector voor jouw kind bij ons op te komen halen!

 

De beste metaaldetectoren voor kinderen en volwassenen bestel je bij Maxtotaal!