Geen producten (0)
Geen producten (0)

Helaas bevinden er zich in deze categorie nog geen producten.

Probeert u het later nog eens!

Toetsenbord

Je kunt nog zo'n mooie desktop tot jouw beschikking hebben, maar zonder toetsenbord zal je er geen woord mee op papier krijgen. In onze webshop vind je diverse varianten van het toetsenbord, die zowel los verkocht worden als in setjes. Het toetsenbord komt niet louter tot zijn recht bij het typen van verslagen, het verrichten van online aankopen of het versturen van mails, maar toont tevens zijn meerwaarde aan bij het spelen van games op het internet.

Is jouw huidige toetsenbord nodig aan vervanging toe of wil je maar wat graag een ander exemplaar proberen, omdat die van nu niet meer voldoet aan jouw eisen? Weeg de verschillende opties dan tegen elkaar af en kies er één die bij jou past.

 

Waarom een gaming toetsenbord?

Het leeuwendeel van de opties die we verkopen, kun je zien als een gaming toetsenbord. Liefhebbers van World of Warcraft of League of Legends verruilen hun normale toetsenbord vaak voor zo'n exemplaar, omdat het hun kwaliteit van spelen drastisch doet stijgen. Om je een beeld te geven van de vele voordelen van een gaming toetsenbord, hebben we hieronder een opsomming gemaakt waar je hopelijk wat aan hebt:

- Simultaan gebruik van toetsen. Razendsnelle beslissingen maken om de tegenstander te snel af te zijn: dat is het enige wat telt bij games. Maar om dit te kunnen doen, is het belangrijk om meerdere toetsen tegelijk te kunnen indrukken. Een gaming toetsenbord is zo gebouwd dat dit mogelijk is.
-Spectaculair effect. Enkele opties van het toetsenbord die we verkopen, zijn uitgerust met lichtgevende knoppen. Late night game sessies vinden zo niet meer in het donker plaats, maar in een sfeervolle ambiance.
-Instelbaarheid van knoppen. Het instellen (of blokkeren) van specifieke knoppen is een feature die evenmin onbenoemd mag blijven. Je kunt bepaalde functies toevoegen aan specifieke toetsen, zodat je gemakkelijker kunt gamen.

 

Hoe werkt een mechanisch toetsenbord

Het mechanisch toetsenbord, wat al onze gaming toetsenborden in feite zijn, kenmerkt zich door een iets andere werking dan je gewend bent bij reguliere toetsenborden. Aan de onderkant van de toetsen is een soort 'schaarmechanisme' geïmplementeerd. Bij het indrukken van één of meerdere toetsen, vouwt dit deel ineen. Dankzij dit principe hoeft de toets niet volledig ingedrukt te worden, wat een positieve uitwerking heeft op de snelheid van werken. In sommige spellen zijn (mili)seconden namelijk de doorslaggevende factor.

 

Een toetsenbord kopen

Is jouw oog gevallen op één van de varianten die we verkopen? Kom dan jouw toetsenbord kopen in onze webshop. Goede samenwerkingen met de vervoerders helpen ons snel te leveren aan jou, waardoor je jouw gaming level binnen de kortste keren naar een hoger niveau kunt tillen. Indien je vragen hebt over een specifiek item, neem gerust contact op met onze klantenservice.