Geen producten (0)

Betaalmethoden

 

Bij ons kun je jouw bestelling op verschillende manieren betalen, namelijk:

 

iDeal: Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en makkelijk jouw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat direct een koppeling maakt met jouw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN Amro, ING, Rabobank, ASN Bank, bunq, Knab, N26, NN Regiobank, Revolut, SNS bank, Triodos, Van Lanschot Kempen of Yoursafe, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de beveiligde en vertrouwde internet betaalomgeving van jouw eigen bank. Betalen zoals je al gewend bent. Wij maken gebruik van de iDEAL koppeling via een externe partij genaamd Mollie.

 

Bancontact: Bancontact is de Belgische variant op iDEAL en hiermee de meestgebruikte online betaalmethode in Belgie. Als rekeninghouder van een Belgisch bankaccount, kun je online aankopen betalen met behulp van jouw bankpas. Bancontact wordt ondersteund door alle grote Belgische banken, waaronder Belfius, BNP, Paribas Fortis, KBC Bank, ING België, Axa Bank Belgium, Argenta, Crelan, vdk bank, Beobank en Record Bank. Wij bieden Bancontact aan in samenwerking met Mollie.

 

KBC/CBC: KBC/CBC is één van de belangrijkste online betaalmethodes voor de Belgische markt.
Met een variant voor de Franstalige markt (CBC) en de Nederlandstalige (KBC), biedt deze betaalmethode een frictieloze betaalervaring voor de gehele Belgische markt. Wij bieden deze betaalmethode aan in samenwerking met onze betaalprovider Mollie.

 

Creditcard: Je kunt bij ons betalen met MasterCard, VISA of Maestro creditcard of debitcard. De gegevens vul je in via een beveiligde verbinding zodat je geen risico loopt. Een creditcard betaling is vrijwel direct verwerkt zodat we je bestelling direct kunnen verwerken en verzenden!

Creditcard en Debitcard betalingen worden verwerkt door onze partner Mollie. Je kaartnummer en andere gegevens vul je in op de website van Mollie waarna de betaling direct wordt uitgevoerd. Daarna keer je na een succesvolle bestelling terug naar onze website. Wij hebben nooit inzicht in de kaartgegevens van onze klanten. Deze data wordt beveiligd ingevoerd, gebruikt voor de betaling, en daarna niet opgeslagen. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Creditcard.

 

Bankoverschrijving: Wij geven de voorkeur aan betaling met iDEAL, omdat deze transacties direct zichtbaar zijn. Mocht je liever via bankoverschrijving willen betalen, dan is dat ook mogelijk. Via bankoverschrijving dien je wel rekening te houden met een verwerkingstijd van 1 tot 3 werkdagen, afhankelijk van jouw bank. In het bestelproces kies je dan voor de betaalmethode "Via Bankoverschrijving". Vervolgens kun je het orderbedrag overmaken op het rekeningnummer wat je per mail ontvangt.

Bestellingen per bankoverschrijving blijven 7 dagen voor jou gereserveerd. Is de betaling niet binnen 7 dagen voldaan, dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd. Indien gewenst kun je een nieuwe bestelling plaatsen.

 

PayPal: Makkelijk, snel en veilig online betalen doe je met PayPal. Voor PayPal heb je geen random reader nodig. Met PayPal kun je tegenwoordig op Markplaats, eBay en vele andere webwinkels betalen zonder bank- of creditcard gegevens achter te laten. Online betalingen worden direct overgeschreven. Hierdoor is jouw bestelling nog sneller in huis. Het gebruik van PayPal is voor consumenten gratis. Je hebt alleen maar een PayPal account nodig.

 

Apple Pay: Bij ons kun je ook betalen met Apple Pay. Hiervoor dient de betaalpas van jouw bank in de zogenoemde 'Wallet' te staan. In de winkelwagen kan vervolgens als betaalmethode voor Apple Pay worden gekozen. Jouw adres kun je eenvoudig instellen in de Wallet. Dit hoeft alleen de eerste keer. Bij iedere volgende keer wordt automatisch jouw adres getoond. Je kunt dan eenvoudig en snel betalen.

 

Klarna: Met Klarna kun je je aankopen bij ons ook achteraf betalen. Oftewel, koop vandaag en betaal later. Geen rente. Geen extra kosten. Geen moeite. Je hebt dan na levering van je bestelling, 30 dagen de tijd om je bestelling te betalen. In de Klarna app (te downloaden op je smartphone of tablet) kun je dan wanneer jij dat wilt, je bestelling betalen. De Klarna app verwijst je dan door naar jouw bank app. Je kunt ook aangeven in de app dat je pas wilt betalen op de uiterste betaaldatum, dan schrijft Klarna het bedrag automatisch af op de uiterste betaaldatum.