Geen producten (0)
Geen producten (0)

Klokken

Op zoek naar een mooie klok voor in de hal of de woonkamer? Of zoek je toch een klok voor in de keuken of slaapkamer? Welke het ook is, wij hebben een groot assortiment aan klokken met súúúúper voordelige prijzen!

Wij bieden jou een grote keuze uit klokken aan, die niet misstaan in huis en tuin. Wij hebben diverse soorten klokken, want ons aanbod bestaat namelijk uit wandklokken, quartz uurwerken, tafelklokken, LED klokken en andere losse uurwerken. Een klok kan ook als wekker dienen. Bijna alle LED klokken die we verkopen hebben een ingebouwde wekker. Klokken zijn niet alleen praktisch en doelmatig gericht maar ze zijn ook zeer decoratief. Een mooie grote klok in je woonkamer valt namelijk wel gelijk op. Daarom vinden wij het belangrijk dat de klokken die we in ons aanbod hebben ook kwaliteit uitstralen en kwaliteit hebben!

 

Wandklokken

Toch liever een wandklok kopen? Een wandklok is een prachtig woonaccessoire waarbij je jouw huis een nieuwe uitstraling kunt geven of het kan net de finishing touch zijn aan jouw nieuwe huis of appartement. Veel mensen denken namelijk bij een wandklok al snel aan een zakelijke omgeving, maar in het heden wordt het ook zeer veel gebruikt als decoratie in de woonkamer of bijvoorbeeld de slaapkamer. Er zijn allerlei soorten wandklokken beschikbaar, van houten- tot digitale wandklok met temperatuur en weersvoorspelling. Onze wandklokken zijn al beschikbaar vanaf €9,50! Kortom, een wandklok is dus ideaal voor elke plek.

 

Stille uurwerken

Wat is nu precies een stille klok? Een veel voorkomende irritatie bij mensen is het getik geluid dat een klok maakt. Een stil uurwerk houdt in dat de klok geen geluid en getik maakt waardoor je stukken beter kunt genieten van je prachtige wandklok zonder je te irriteren aan het getik ervan. Zo kun je dus eindelijk een klok in je slaapkamer houden zonder dat je wakker blijft van het getik! Maar nu weet je nog steeds niet waardoor het komt dat het een stil uurwerk is. De analoge stille klokken beschikken over een speciaal uurwerk met een slepende secondewijzer. Hierdoor maken de klokken dus geen geluid of getik. De meest voorkomende type stille klokken zijn een wandklok met een stil uurwerk. Dus, een stil uurwerk kopen zodat je in alle rust jouw boek kan lezen? Bekijk dan snel onze klokken met stille uurwerken!

 

Kom je er alsnog niet helemaal uit of wil je een groot aantal inkopen? Neem dan gerust contact met ons op en bel naar 058-2600123.