Geen producten (0)
Geen producten (0)

Insectenlamp

Zomers zijn qua temperatuur dusdanig aangenaam, dat je tot laat in de avond met een boek onder de overkapping kunt zitten. Maar voor alle vliegen, wespen en muggen die dan ineens de kop opsteken, is een insectenlamp geen overbodige luxe. Insectenverdelgers, waar de insectenlamp ook wel bekend om staat, zijn uitgerust met een UV-lamp. De hitte die deze lampen afgeven wordt als onaangenaam bevonden door insecten. Zodra de beestjes in de buurt komen van de lamp, zullen ze direct dood gaan.

Meerdere varianten van de insectenlamp zijn te koop in onze webshop. Ben je de insecten in jouw achtertuin beu en wil je ze tegengaan zonder bestrijdingsmiddelen? Op deze pagina vertellen we je er meer over.

 

Anti-insectenlamp

De anti-insectenlamp is aan de bovenzijde voorzien van een koord. De fabrikanten van deze speciaal ontwikkelde lamp hebben hiervoor gekozen, zodat je de lamp aan het plafond kunt bevestigen. Overigens is het niet noodzakelijk om de UV-lamp te bevestigen. Door de vlakke onderzijde, kun je de lamp ook als staand model gebruiken.

De anti-insectenlamp is tevens uitgerust met een minuscuul reservoir, waarin de dode insecten worden opgeslagen. Aan het einde van de avond maak je dit bakje weer leeg door het onderstel te verwijderen. Doe dit regelmatig om ervoor te zorgen dat de insectenlamp goed schoon gehouden wordt.

 

Insectenlamp buiten

Doordat beestjes zich met name in de open lucht begeven, raden wij je aan om de insectenlamp buiten te gebruiken. Anders dan je wellicht zou verwachten, is de lamp volledig geurloos. Daar waar anti-muggenkaarsen vaak voorzien worden van een sterke, zure citroengeur, is dit bij de buiten lamp achterwege gelaten. De Elektronische Insectenverdelger wordt met name gebruikt voor het doden van vliegen, motten en muggen.

 

Insectenlamp kopen

Besluit je een insectenlamp te kopen bij ons dan schaf je een model aan dat laag is in verbruik. Onze UV-lampen kennen met 1 tot 6 Watt een laag Wattage, waardoor je het gebruik van het apparaat niet direct terug zult zien op jouw maandelijkse energierekening. Tel daar de lage aanschafkosten bovenop en je hebt een lamp waar je jaren profijt van hebt.

 

De beste insectenverdelgers bestel je bij Maxtotaal!