Geen producten (0)
Geen producten (0)

Helaas bevinden er zich in deze categorie nog geen producten.

Probeert u het later nog eens!

Luchtontvochtiger

Met name als je in een oud huis woonachtig bent, kunnen er zich onaangename geuren voordoen waar je als huisbewoner niet op zit te wachten. Een luchtontvochtiger helpt je om deze onaangenaamheden te ontdoen van jouw leefomgeving. Doordat er wieltjes zijn aangebracht bij de luchtontvochtiger, is het apparaat eenvoudig van de ene naar de andere ruimte te verplaatsen. Zo kan de luchtontvochtiger op meerdere plekken zijn werk doen.

Een luchtontvochtiger voorkomt niet alleen vochtproblemen in jouw woning. Het apparaat draagt tevens bij aan jouw gezondheid, doordat de lucht gezuiverd wordt en je daardoor schonere lucht in- en uitademt. Wil je meer weten over dit apparaat? Lees dan gauw verder.

 

Kelder ontvochtigers

Luchtontvochtigers worden vaak gebruikt als kelder ontvochtigers. De laagst gelegen ‘verdieping’ van de woning beschikt namelijk maar zelden over ramen, waardoor het onmogelijk is om de ruimte te voorzien van schone lucht. Kelder ontvochtigers kunnen hierbij helpen. Deze apparaten slikken de bestaande lucht als het ware in en zetten deze lucht om in een schone variant.

Door de luchtontvochtiger regelmatig zijn werk te laten doen, voorkom je aanslag en schimmelplekken in jouw huis. Het apparaat bespaart je dus de nodige onderhoudskosten als het kwaad al geschied is.

 

Beste luchtontvochtigers

Ontvochtigers moeten aan hoogwaardige eisen voldoen, om zo tot de beste prestaties te komen. Wij hebben de beste luchtontvochtigers van Bestron en Prem-I-Air voor jou geselecteerd. Deze apparaten produceren minimaal geluid, voeren elke dag een grote hoeveelheid vocht af en zijn licht in gewicht.

De beste luchtontvochtigers die op de markt zijn dragen niet alleen bij aan een beter binnenklimaat. Ze bieden tevens de nodige protectie voor jouw meubels en apparaten. Verf bladdert minder snel af, fauteuils blijven beter in model en het houten oppervlak van jouw bijzettafel behoudt zijn kwaliteit langer. Daarnaast zullen jouw schone hand- en vaatdoeken sneller droog zijn.

 

Luchtontvochtiger kopen

Wil je een luchtontvochtiger kopen? Wij bieden compacte modellen aan die geschikt zijn voor kleinschalige vertrekken, maar in ons assortiment tref je ook producten die gemaakt zijn voor de wat grotere ruimtes. Neem gerust de tijd om de verschillende opties met elkaar te vergelijken. Alleen zo kun je een luchtontvochtiger kopen die bij jou past.