Geen producten (0)
Geen producten (0)
Sorteer op:  

-14%
Perel Elektrische insectenverdelger GIK16N1 2x 20 watt Perel Elektrische Insectenverdelger: Zeg vaarwel tegen…
€ 69,95 € 59,95
Niet op voorraad

Elektrische insectenverdelger

Vliegen die rondom het eten zoemen, vormen misschien wel irritatiefactor nummer één bij mensen die buiten eten. Met onze elektrische insectenverdelger is het gezoem binnen de kortste keren afgelopen. Dit apparaatje heeft een sterke UV-straling en dat is precies waar insecten zoals de vlieg een afkeer tegen hebben. De elektrische insectenverdelger stoot geen onaangename geuren uit, zodat je ongestoord door kunt eten terwijl het apparaat zijn werk doet.

Wij hebben meerdere uitvoeringen van de elektrische insectenverdelger voorradig. Op deze pagina bespreken we de verschillende opties die je hier hebt. Hiermee hopen we een steentje bij te dragen aan jouw proces voor het kopen van een elektrische insectenverdelger.

 

Elektrische vliegenlamp

De elektrische insectenverdelger wordt door sommigen hoofdzakelijk als elektrische vliegenlamp gebruikt. Vliegjes zijn gek op aangename en onaangename geuren. Ze steken ’s zomers de kop op als je lekker aan het eten bent met vrienden, maar duiken net zo lief op prullenbakken vol restafval. De elektrische vliegenlamp helpt de insecten rechtsomkeert te maken.

Een model dat wij regelmatig aan onze klanten verkopen, is de Perel elektrische insectenverdelger. Aan de bovenzijde bevindt zich een sterke ketting, waarmee je de lamp eenvoudig kunt bevestigen aan het plafond. Mede dankzij het hoge Voltage (2500-2800V) van de elektrische vliegenlamp, hebben de beestjes geen schijn van kans om te overleven. Doordat dit product aanzienlijke temperaturen kan bereiken, is het van belang om het buiten bereik te houden van brandbare materialen.

 

Lamp tegen muggen

Sommige van onze klanten, gebruiken de elektrische insectenverdelger als een lamp tegen muggen. Een vereenvoudigd model dat wij hiervoor kunnen aanbevelen, is Perel GIK15NN kleine insectenverdelger. Dit product is compact en in het stopcontact te steken, waardoor het apparaat non-stop zijn werk kan blijven doen. Wens je liever een tafelmodel aan te schaffen? Overweeg dan de Elektronische Insectenverdelger - Insectenlamp - Insectenkiller - Vliegenlamp.

 

Elektrische insectenverdelger kopen

Ben je overtuigd van ons product en wil je ook een elektrische insectenverdelger kopen? In veel gevallen kunnen wij onze items morgen nog bij jou bezorgen. Wij kunnen jou in elk geval garanderen dat je het product van jouw voorkeur morgen in huis hebt. Besteed je meer dan €50,00? Dan hoef je geen verzendkosten te betalen!

 

De beste elektrische insectenverdelgers bestel je bij Maxtotaal!