Geen producten (0)
Geen producten (0)

Helaas bevinden er zich in deze categorie nog geen producten.

Probeert u het later nog eens!

Noodverlichting

Vakantie vieren op een camping in Zuid-Frankrijk of aan de Spaanse Costa is iets waar we jaarlijks van dromen. Zeldzaam is het echter niet dat de stroom soms uitvalt, waardoor je soms genoodzaakt bent om een beroep te doen op noodverlichting. Noodverlichting stelt jou in staat om jouw spelletje Mens Erger Je Niet voort te zetten waardoor je niet hoeft te wachten op het moment dat de reparateurs klaar zijn met hun werkzaamheden.

Noodverlichting kent een compact formaat en neemt daardoor maar weinig ruimte in beslag van jouw backpack, reiskoffer of vakantietas. In onze webshop kun je noodverlichting tegen aantrekkelijke prijzen aanschaffen. Ben je geïnteresseerd? Lees dan gauw verder!

 

Led noodverlichting

Noodverlichting met led komt niet alleen ‘s zomers van pas op de camping, zo’n soort lamp is ook erg handig om te gebruiken op plekken waar geen stroomvoorziening omhanden is. Boeren die ’s nachts te midden van een weiland een koe moeten redden bijvoorbeeld, doen graag een beroep op noodverlichting met led. Maar ook op zolder of in de kelder, waar lang niet altijd stopcontacten in de nabijheid zijn, wordt regelmatig een beroep gedaan op noodverlichting om toch nog wat te kunnen zien.

 

Noodverlichtingsarmatuur

Noodverlichtingsarmatuur werkt volledig op batterijen, welke gemakkelijk te verwisselen zijn. Het merendeel van onze noodverlichtingsarmatuur opties, is voorzien van een indicator die weergeeft als de batterij leeg is. Daarnaast is de noodverlichting uitgerust met een keuzeschakelaar. Hiermee kun je zelf bepalen in welke mate de noodverlichtingsarmatuur licht moet geven. Je hebt hierbij de keuze uit de volle 100%, maar voor verminderde felheid zet je het licht op 50%.

 

Noodverlichting kopen

Wil je online jouw noodverlichting kopen? Plaats dan jouw bestelling in onze webshop. Onze noodverlichting is scherp geprijsd, waarmee wij jou verzekeren van een product met de beste prijsgarantie. Besteed je meer dan €50,00 aan noodverlichting in onze webshop? Dan hoef je geen verzendkosten te betalen en nemen wij deze voor onze rekening.