Geen producten (0)
Geen producten (0)

Helaas bevinden er zich in deze categorie nog geen producten.

Probeert u het later nog eens!

Tuinlampen

Tuinlampen vormen een belangrijke subcategorie in ons assortiment vol verlichting. In onze webshop vind je verschillende varianten van tuinlampen. Sommige producten zijn op afstand bestuurbaar met een afstandsbediening; andere lampen kunnen bediend worden met een schakelaar of smartphone.

Tuinlampen vormen een onmisbaar onderdeel bij jou achter het huis. Zodra het ‘s avonds begint te schemeren, kan het namelijk onaangenaam donker worden in de tuin. Tuinlampen zorgen voor wat licht in de duisternis, zodat je ook na zonsondergang kunt blijven zitten onder jouw veranda. Indien je mogelijk geïnteresseerd bent in het aanschaffen van tuinverlichting, raden we je aan om deze pagina goed door te nemen.

 

Led tuinlampen 

Duurzaamheid staat steeds hoger op het prioriteitenlijstje van het kabinet en andere overheidsinstellingen. Door één van onze tuinlampen met led te bestellen, draag jij ook een steentje bij aan een beter milieu. Deze vorm van verlichting doet namelijk een efficiënt beroep op energie, waardoor deze tuinlampen minder schade toebrengen aan het milieu dan het geval is bij gloeilampen.

Wij werken samen met meerdere merken die allemaal verschillende tuinlampen met led aanbieden. Nedis is een voorbeeld van een partner die zich hoofdzakelijk richt op slimme manieren van verlichten. Je kunt een speciale applicatie op jouw telefoon zetten waarmee je de lampen op afstand kunt besturen.

 

Oplaadbare tuinlampen

Met name als je jouw tuinlampen ’s nachts laat branden, bestaat er een kans dat jouw verlichting na verloop van tijd ermee ophoudt. Tuinlampen die oplaadbaar zijn, bieden in zo’n geval uitkomst. 

 

Tuinlampen kopen

In onze webwinkel kun je voordelig jouw tuinlampen kopen. Wij hebben langlopende partnerships met leveranciers in binnen- en buitenland. Daardoor kunnen we al onze elektronica tegen zachte prijzen aanbieden. Besluit je tuinlampen te kopen die een orderwaarde hebben van €50,00 of meer? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Dat noemen we een stukje service van de zaak!