Geen producten (0)
Geen producten (0)

Speakers 

Onze webshop is de plek waar je moet zijn als je op zoek bent naar goede speakers. Speakers zijn onmisbaar als je jezelf schaart onder de echte liefhebbers van audio en video. Heb je wat te vieren thuis, dan kunnen speakers jouw feestje net naar een wat hoger niveau tillen. Welk soort boxen je uiteindelijk in huis haalt, is deels afhankelijk van je budget en eisen. Organiseer je een feest waar een grote menigte op af zal komen, dan dient het bereik veel groter te zijn dan wanneer je op een ‘Lazy Sunday’ wat hits van vroeger wilt afspelen. Bij ons zijn bepaalde speakers al te verkrijgen vanaf €8,95. Wij zijn namelijk van mening dat iedereen er recht op heeft om te genieten van muziek!

 

Een speaker kopen: waar moet ik op letten?

Een speaker kopen is geen dagelijkse aangelegenheid. Doordat de keuze reuze is bij ons, kunnen we ons indenken dat je de bomen door het bos niet meer ziet. Om het je gemakkelijker te maken, hebben we de verschillende speakers onderverdeeld in categorieën. Een speaker kopen wordt op die manier zo veel makkelijker! De frequentie vormt één van de belangrijkste onderdelen bij de aanschaf van een speaker. Dit cijfer wordt uitgedrukt in de vorm van een Hz-getal en staat voor Hertz. Des te hoger dit getal, des te beter is de speaker in het laten klinken van hoge en lage tonen. Problemen met hoge tonen: dat heeft vrijwel geen enkele speaker. Boxen hebben eerder moeite met de lage tonen (zoals de bastonen). Deze zijn dan ook duurder in aanschaf.

 

Welke speakers zijn er?

Speakers worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Sommige voldoen al gauw omdat ze slechts nodig zijn voor wat geluid op je computer, terwijl andere aan hoge kwaliteitseisen moeten voldoen omdat je een feest organiseert en het merendeel anders niks van de liedjes meekrijgt. Boekenplank speakers, bluetooth speakers en installatie speakers zijn populaire modellen die je bij ons kunt bestellen. Andere speakers, in het Nederlands luidsprekers, die je bij ons kunt bestellen zijn:

- Badkamer luidsprekers
- Computer luidsprekers
- Soundbars
- Zuil luidsprekers
- Kussen luidsprekers
- Losse luidsprekers

 

Kom je er niet uit? Een van onze medewerkers staat je graag te woord als je belt naar 058-2600123.