Geen producten (0)
Geen producten (0)

Helaas bevinden er zich in deze categorie nog geen producten.

Probeert u het later nog eens!

IP camera

Heb je een sterk vermoeden dat inbrekers, boeven en andere dieven het op jouw huis gemunt hebben? Bestel dan een IP camera in onze webshop. Een IP camera is een beveiligingscamera die 24 uur per dag registreert, zodat je in staat bent om de omgeving rondom jouw woning nauwlettend in de gaten te houden.

Bevestig je een IP camera aan de wand, dan ben je ten allen tijden verzekerd van registraties. Als mensen met kwade bedoelingen zich op jouw terrein begeven, kun je direct de politie inschakelen. De audiovisuele bewijsstukken die de IP camera produceert, zorgen ervoor dat er geen twijfel mogelijk is over de echtheid van jouw verhaal.

 

IP camera Wi-Fi

Staat gebruiksgemak hoog in het vaandel bij jou? Dan is het overwegen van een IP camera op Wi-Fi geen verkeerde gedachte. Zulk soort camera’s staan rechtstreeks in verbinding met jouw telefoon, wat je in staat stelt om de beelden rechtstreeks in een app te bekijken. Het koppelen van kabeltjes en snoertjes kun je dan ook achterwege laten bij de IP camera op Wi-Fi want de draadloze verbinding maakt deze ouderwetse handelingen overbodig.

De Nedis Wi-Fi smart IP camera waterbestendig Full-HD 1080P is zo’n camera. De ingebouwde microfoon stelt jou in staat om gesprekken te voeren met degene die zich aan de andere kant van de ‘lijn’ bevindt. De Full HD feature zorgt ervoor dat de beelden haarfijn worden opgenomen.

 

IP camera buiten

Een IP camera voor buiten komt niet alleen overdag van pas, ook midden in de nacht is de IP camera in staat om video’s op te nemen. Hiervoor hebben de fabrikanten een nachtmodus ingebouwd waardoor er niet meer een zwarte vlek te zien is na het bestuderen van de beelden.

Een IP camera voor buiten kan in de meeste gevallen zowel staand als hangend worden bevestigd en is bestand tegen water waardoor je het apparaat bij flinke regenbuien niet naar binnen hoeft te halen.

 

Buitencamera van Maxtotaal

Wil je de veiligheid van jouzelf en die van anderen garanderen? Koop dan een van onze buitencamera's. Al onze producten zijn scherp geprijsd waardoor je altijd verzekerd bent van een koopje! Jouw voorkeur wordt gratis bij je bezorgd als je meer dan €50,00 spendeert indien vandaag bestelt, heb je het apparaat in veel gevallen morgen al in huis.