Geen producten (0)
Geen producten (0)

Metaaldetectoren

Ben je op zoek naar een kruising tussen een nieuwe hobby en gereedschap, waarbij je lekker door de natuur kunt struinen? Dan is een metaaldetector misschien wel wat voor jou! Metaaldetectoren zijn in staat om verschillende metaalsoorten, zoals goud, zilver, tin, koper en ijzer op te sporen die diep of minder diep onder de grond begraven liggen. In onze webshop vind je metaaldetectoren die geschikt zijn voor (jong) volwassenen en metaaldetectoren voor kinderen, die meer passend zijn voor de jongste telgen van de familie.

 

Metaaldetector termen

De kans is aanwezig dat je worstelt met de vraag waar je eigenlijk op moet letten als je een exemplaar gaat uitzoeken. We hebben hieronder de belangrijkste metaaldetector termen op een rijtje gezet, zodat het proces voor het kopen van een metaaldetector gemakkelijker zal verlopen.

- Waterbestendig: er zijn veel metaaldetectoren die tegen water kunnen, maar sommige uitvoeringen zijn niet waterbestendig. Voordat je een metaaldetector gaat kopen, is het dus goed om je af te vragen of je rondom het strand wilt gaan zoeken of niet.
- Armsteun: luxe uitvoeringen van de metaaldetector beschikken over een armsteun. Vooral als je van plan bent om lang te gaan zoeken, is een armsteun een must.
- Discriminatie: sommige metaaldetectoren zijn in staat om onderscheid te maken in materiaalsoorten die onder de grond liggen. Metaaldetectoren met discriminatie zorgen er dus voor dat je geen onnodige opgravingen hoeft te doen voor materialen zonder waarde.
- Batterijaanduiding: indien je lang op pad gaat, is het wel zo fijn om te weten hoe lang de accu nog meegaat. De batterijaanduiding geeft dit aan.
- Verschuifbare steel: indien de metaaldetector door verschillende personen gebruikt wordt, is het wel zo prettig als de steel te verschuiven is. Zo kan de detector afgesteld worden op verschillende armlengtes.

 

Metaaldetector kopen

Een metaaldetector kopen hoeft niet de halve wereld te kosten, dit bewijst onze webshop al jaren. In onze webshop kun je namelijk al een metaaldetector kopen voor nog geen €40! Wil je wat meer luxe? Voor de professionele speurders hebben wij ook de nodige modellen. Neem nu een kijkje in ons assortiment en sla vandaag nog je slag!