Geen producten (0)

Ruilen & retourneren

Wij vinden het erg belangrijk dat je na het wachten op jouw pakket, ook tevreden bent met jouw bestelling en het jou blij maakt. Soms kan het natuurlijk zo zijn dat jouw gekochte product tegen valt, niet past of toch niet meer nodig is. Hierom bieden we je de mogelijkheid dat je jouw product mag retourneren, hiervoor heb je tot 30 dagen de tijd. De 30 dagen beginnen op de dag dat de bestelling geleverd is.

Wanneer je hebt besloten om jouw product te retourneren dien je dit eerst aan ons kenbaar te maken middels het contactformulier

Betreft het ruilen: niet alle producten kunnen geruild worden. Zie uitzonderingen op de bedenktermijn voor een overzicht van uitgesloten producten.

30 dagen bedenktermijn

Bij ons kun je een product ruilen of terugsturen als je dat binnen 30 dagen na aankoop aan ons meldt. Vervolgens heb je nogmaals 14 dagen, na het plaatsen van de melding, om het product terug te sturen. Wanneer wij jouw product terug hebben ontvangen op onze locatie, verwerken wij deze zo snel mogelijk en krijg je binnen 14 dagen het door jouw betaalde bedrag teruggestort of via de door jou gekozen betaalmethode.

 

Belangrijk bij het retourneren

Het is van belang dat het product compleet is en in de oorspronkelijke verpakking zit (indien zo goed als mogelijk). Producten die beschadigd of niet compleet zijn, komen niet voor ruiling of creditering in aanmerking. Wanneer je jouw bestelling terugstuurt binnen de wettelijke bedenktijd van 30 dagen, vergoeden wij het aankoopbedrag van het product minus de verzendkosten.

 

Is het product helaas incompleet, defect of beschadigd binnen gekomen? Meld dit ook eerst het contactformulier.

  • Stuur NOOIT zonder kennisgeving producten op.
  • Stuur NOOIT goederen op onder rembours of ongefrankeerd!
  • Indien het product door jouw toedoen is beschadigd kunnen wij dit niet langer retour nemen.

 

Retourtips
- Graag geen ducttape plakken op de product verpakking
- Graag het product op dezelfde wijze terugsturen zoals ontvangen is (in bijv. een doos, zak, etc.)
- Zorg ervoor dat het product compleet is met alle toebehoren

 

UITZONDERINGEN!

Hierbij een paar voorbeelden van producten die wel geretourneerd mogen worden, tenzij…

- Een pan mag uit de verpakking worden genomen, maar er mag niet mee gekookt zijn
- Je kunt een frituurpan gerust van alle kanten bekijken, maar je kunt hierin niet frituren als je deze nog wilt retourneren
- Zodra je een vloeistof of eten in een machine stopt, kan deze niet meer geretourneerd worden. Denk hierbij dus aan brood in een broodrooster, water in een waterkoker (dit geldt ook voor water in een heetwaterdispenser), een tosti in een tosti-ijzer, koffie in een koffiezetapparaat, eieren in een eierkoker etc.

Bij een defect kan er natuurlijk wel geretourneerd worden. Bij vragen kun je telefonisch contact met ons opnemen.