Geen producten (0)
Geen producten (0)
Sorteer op:  

-28%
Krüger&Matz KM0516 Platenspeler met USB Herbeleef vinyl met deze platenspeler Terug naar de Magie…
€ 139,00 € 99,95
Niet op voorraad

Platenspelers

Breng je oude langspeelplaten weer tot leven met een platenspeler van ons assortiment. Wij hebben losse platenspelers, maar ook platenspelers met ingebouwde luidsprekers of zelfs met USB!

Platenspelers zijn tegenwoordig weer "hip" geworden in de wereld van audio en video. Echter, de platenspeler was nooit weggeweest. Hoe dit mogelijk is? Sommige houden gewoon van de herinneringen die de platenspeler terugbrengt of willen simpel weg geen ingewikkelde digitale omzetting. Ook willen anderen hun LP collecties kunnen blijven draaien en dat ze vandaar een nieuwere platenspeler aanschaffen.

De Soundmaster PL 186-H is een platenspeler met ingebouwde luidsprekers en een radio. Deze platenspeler is direct uit de doos te gebruiken er hoeft niks meer aangesloten te worden. Deze moderne platenspeler speelt de platen af op 3 verschillende snelheden 33 / 45 / 78 RPM.

Ook hebben wij vele accessoires voor het schoonmaken van de platen en het afregelen van de snelheid en de naald druk.

 

USB-platenspelers

Ook vind je bij ons USB-platenspelers. Met een USB-platenspeler digitaliseer je gemakkelijk jouw gehele platencollectie. Deze platenspelers beschikken namelijk over een USB-ingang. De meeste platenspelers bewaren vaak de muziek van een LP over op een aangesloten USB-stick. Enkele platenspelers verbind je weer via een USB kabel door middel van een computer waarmee je de muziek digitaals opslaat met een speciale software.

 

Platenspelers met ingebouwde speakers

Een platenspeler met een ingebouwde speaker is simpelweg precies wat de naam zelf zegt. Het is een platenspeler en in de zijkanten van de platenspeler zitten ingebouwde speakers zodat je gemakkelijk jouw lp’s kan beluisteren zonder gedoe met audiokabels en apparatuur. Op deze manier heb je geen aparte versterker of speakers nodig om jouw muziek te beluisteren. Dit bespaart je niet alleen geld en tijd, maar als je niet zo handig bent met audio hifi-systemen en apparatuur dan bespaart dit jou ook veel gedoe. Daarnaast hebben wij ook dual platenspelers voorradig.

 

Platenspeler accessoires

Bij ons vind je verschillende accessoires voor jouw platenspelers en vinylplaten zodat jouw platenspeler en vinylplaat intact en dus zo goed als nieuw blijft! Wij bieden onder andere: naalddrukmeters, weegschalen, LP binnen- & beschermhoezen, reinigingsborstels, single pucks en elementen. Dit allemaal voor de beste prijs mogelijk!

 

De beste platenspelers bestel je bij Maxtotaal!