Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2 3 4 5
 

Krüger&Matz KM0516 Platenspeler met USB

€ 139,00 € 99,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode KM0516
EAN code 5901890020510
Productcode leverancier KM0516
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Herbeleef vinyl met deze platenspeler

Terug naar de Magie van Vinyl

Heb je altijd al dat warme geluid van vinyl willen herbeleven? De Krüger&Matz KM0516 platenspeler is jouw toegangspoort tot een wereld van nostalgische klanken en tijdloze muziek. Haal je lang vergeten LP's tevoorschijn, want met deze platenspeler worden ze nieuw leven ingeblazen. Verlies jezelf in de authentieke klank en beleef de muziek zoals het bedoeld was: puur en rijk.

 

Digitaliseer je Vinyl Collectie

Heb je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn om je geliefde LP's te digitaliseren? Met de Krüger&Matz KM0516 platenspeler wordt die droom werkelijkheid. De ingebouwde USB-aansluiting en meegeleverde Audacity software maken het moeiteloos om je vinylcollectie naar je computer over te brengen. Creëer digitale kopieën van je favoriete platen en bewaar ze voor altijd. Geniet niet alleen van de klank, maar ook van het gemak van modern audioverwerking.

 

Een Mix van Klassiek en Modern

De Krüger&Matz KM0516 platenspeler is niet alleen een technisch wonder, maar ook een esthetisch juweel. Met zijn elegante zwarte behuizing en zilverkleurige accenten is deze platenspeler een perfecte samensmelting van klassieke charme en moderne flair. Het zal een stijlvolle aanvulling zijn op je interieur en de aandacht trekken van zowel muziekliefhebbers als designfanaten.

 

Kenmerken

  • Platenspeler met twee snelheden (33/45 RPM) en toonarmlift
  • USB-aansluiting voor eenvoudige digitale opnames
  • AUX-in aansluiting voor externe audiobronnen
  • Line-out aansluiting voor naadloze integratie met je versterker en speakers
  • Opname naar pc met meegeleverde Audacity software
  • Compatibel met Windows XP SP3, Vista, 7 en Mac OSX
  • Inclusief AC / DC netvoeding voor stabiele prestaties

 


 

Veelgestelde Vragen (FAQs)

Wat is de Krüger&Matz KM0516 Platenspeler?

De Krüger&Matz KM0516 Platenspeler is een apparaat dat je de mogelijkheid biedt om vinylplaten af te spelen en zelfs te digitaliseren. Het is ontworpen om het warme geluid van vinyl te herbeleven en biedt moderne functies voor gemak en veelzijdigheid.

Hoe kan ik mijn vinylplaten digitaliseren met de Platenspeler?

De platenspeler is voorzien van een ingebouwde USB-aansluiting en wordt geleverd met Audacity software. Hiermee kun je je vinylcollectie naar je computer overbrengen en digitale kopieën van je platen maken. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen van de klank kunt genieten, maar ook van het gemak van modern audioverwerking.

Hoe ziet de Platenspeler eruit?

De platenspeler heeft een elegante zwarte behuizing met zilverkleurige accenten. Deze combinatie van klassieke charme en moderne flair maakt het tot een stijlvolle toevoeging aan je interieur, geschikt voor zowel muziekliefhebbers als designfanaten.

Is de Platenspeler geschikt voor moderne audioapparatuur?

Ja, de platenspeler is voorzien van een AUX-in aansluiting en een line-out aansluiting. Hierdoor kun je externe audiobronnen aansluiten en de platenspeler naadloos integreren met je versterker en speakers. Dit zorgt voor een veelzijdige luisterervaring.