Geen producten (0)
Geen producten (0)

Helaas bevinden er zich in deze categorie nog geen producten.

Probeert u het later nog eens!

Wild camera

Ben je van jongs af aan al gefascineerd door dieren in de natuur en vind je het reuze interessant om in de gaten te houden hoe de beesten zich in het wild gedragen? Bestel dan een wild camera in onze webshop. Een wild camera stelt jou in staat om dieren zoals wasbeertjes, eekhoorns en andere dieren in de gaten te houden.

De wild camera is zo gefabriceerd, dat dieren niet door hebben dat een apparaat ze registreert. Daardoor blijven ze zich gedragen zoals ze ook zouden doen als er niemand in de buurt zou zijn. De wild camera is tevens voorzien van een microfoon zodat je ook kunt achterhalen welke geluiden het desbetreffende dier maakt.

Bestel je een exemplaar in onze webshop, dan verzeker je jezelf van een wild camera die je gemakkelijk kunt bevestigen. Een eenvoudige methode is om de wild camera met een speciaal meegeleverde riem aan een boom vast te maken. De wild camera heeft dan een redelijke hoogte, waardoor het apparaat dieren van heinde en van verre kan registreren.

Om de wild camera nog wat minder op te laten vallen, bieden wij ook varianten aan die camouflagekleuren dragen. Dieren zullen daardoor niet snel opmerken dat ze opgenomen worden waardoor ze rustig doorgaan met waar ze mee bezig waren.

 

De beste wild camera

Welke van onze apparaten de beste wild camera voor jou is, is geheel afhankelijk van jouw wensen. Onze apparaten zijn in staat om beelden op te nemen met 720p beeldresolutie. Daardoor krijg je altijd de beste beelden tot jouw beschikking en kun je jouw persoonlijke studies naar dieren goed uitvoeren.

Aangezien je niet het risico wilt lopen dat de beste opnames aan jou voorbijgaan, bedraagt de opslagcapaciteit van de beste wild camera die we aanbieden maar liefst 32 GB. Hierdoor kun je dag en nacht opnemen zonder na te hoeven denken over volle geheugenkaarten.

 

Een wild camera kopen bij Maxtotaal

Een wild camera kopen kan erg gemakkelijk in onze webshop. Je maakt hiervoor een account aan zodat jouw gegevens bij ons bekend zijn. Nadat jouw order geplaatst is, stellen wij alles in het werk om de wild camera van jouw voorkeur spoedig bij jou te bezorgen. In veel gevallen slagen wij er al in om ‘m de volgende dag bij jou thuis te krijgen.