Geen producten (0)
Geen producten (0)

TV beugel

De vanzelfsprekendheid dat televisies altijd op een dressoir staan, is er al lang niet meer. Om je wat keuzevrijheid te verschaffen, bieden wij een TV beugel aan. Een TV beugel is een systeem dat je aan de wand bevestigt, dat in staat is om jouw televisie als het ware te dragen. Een meubel waarop je jouw toestel neer zet, wordt zo overbodig.

Een TV beugel is erg eenvoudig te bestellen via onze webshop. Je plaatst het item van jouw voorkeur in de winkelwagen, rekent af, waarna wij direct voor jou aan de slag gaan. Binnen één werkdag zal de koerier bij jou op de stoep staan om jouw TV beugel bij jou af te leveren.

 

Muurbeugel

Een muurbeugel voor de TV is in veel gevallen kantelbaar. Dit houdt in dat je de TV beugel beet kunt nemen en de kijkhoek kunt veranderen. Bevindt de eetkamer zich naast de woonkamer en wil je tijdens het avondeten jouw favoriete soapserie of het journaal bekijken? Schuif de muurbeugel voor de TV dan iets naar voren, zodat je niet van jouw plek af hoeft tijdens het diner.

Om de bevestiging van de TV beugel wat gestroomlijnder te laten verlopen, hebben de meeste fabrikanten gekozen voor een ingebouwde waterpas. Dit scheelt een ritje naar de bouwmarkt en een hoop gepruts met een waterpas. Bovendien wordt het stelen bemoeilijkt, doordat er een anti-diefstalvergrendeling is ingebouwd.

 

Ophangsysteem

De reden dat steeds meer en meer mensen voor een TV ophangsysteem kiezen in plaats van een meubel, heeft te maken met zijn ergonomische karakter. De montage is erg eenvoudig, waardoor de gehele constructie binnen een handomdraai staat. Daarnaast hoef je door een TV beugel geen meubels meer schoon te maken en houd je tevens ruimte over voor andere attributen, zoals woonaccessoires.

 

Ophangbeugel

In onze webshop vind je meer dan 10 varianten van de TV ophangbeugel. Deze beugels zijn geschikt voor een breed scala aan tv-modellen waardoor je je niet druk hoeft te maken of de draagconstructie ook voor jouw toestel werkt. Bestel nu jouw TV beugel zodat het kijken van televisie nog aangenamer wordt dan het al was.