Geen producten (0)
Geen producten (0)

Helaas bevinden er zich in deze categorie nog geen producten.

Probeert u het later nog eens!

Soundbars

Op het oog lijken soundbars enkele speakers, maar dit is pertinent onjuist. Onze soundbars kun je in feite zien als een verzameling van een heleboel kleinere speakers. Anders dan bij gewone speakers het geval is, is dit type speaker vaak een lange strook die je gemakkelijk onder het beeldscherm van jouw televisie kwijt kunt. Mede hierom is dit een erg geliefde optie onder onze klanten, want zo neemt de speaker niet veel ruimte in beslag.

 

De voordelen van een soundbar kopen

Een soundbar kopen bij ons hoeft geen tijdrovend klusje te zijn, aangezien foute keuzes maken niet bestaat bij ons. Ieder type speaker heeft namelijk wel iets unieks dat zorgt voor een aangename ‘luister experience’. De subwoofer is een onderdeel dat bij vrijwel alle soundbars aanwezig is. Dit gedeelte zorgt voor de productie van lage tonen, iets waar het nog weleens aan schort bij sommige speakers. Doordat de soundbar de trillingen evenredig verdeeld over de woonkamer, hoef je geen aanvullende speakers aan te schaffen. Deze speaker is dus echt een alles-in-één!

 

Wat is de beste soundbar voor mij?

Bij een moderne woonkamer hoort ook een soundbar met uitstraling. De beste soundbar voor jou is in dat geval de Krüger & Matz KM0543. Het flinterdunne uiterlijk geeft deze speaker iets stijlvols. Lekker vanuit jouw stoel zappen naar het volgende nummer in jouw afspeellijst? Een ferme druk op de afstandsbediening is al voldoende! Het leuke aan deze uitvoering is dat jij degene bent die bepaalt hoe de soundbar moet komen te staan. Rechtop of liggend, liggend of hangend: jij bent de dirigent van jouw eigen orkest!

 

Hulp nodig?

Heb je je verdiept in de verschillende speakers, maar kom je er maar niet uit? Ons team staat iedere maandag tot en met vrijdag voor je klaar om jou van repliek te voorzien. Wij nemen graag de tijd om jou wat meer verdieping te geven over specificaties zoals frequentiebereik en vermogen, zodat je een gerichtere aankoop kunt doen!