Geen producten (0)
Geen producten (0)
Sorteer op:  

-13%
Perel Haardset 4 delig BB50112 Perel Haardset - Houd Je Kachel Brandschoon en Gezellig Wil…
€ 39,95 € 34,95
Niet op voorraad

Aszuiger

Een knetterend haardvuurtje zorgt voor de nodige sfeer en akoestiek in jouw woonkamer, maar de ‘day after’ zijn asdeeltjes het enige overblijfsel van de houtblokken. Ter behoud van jouw open haard, doe je er verstandig aan om een aszuiger door de kachel te halen. De aszuiger is een speciaal soort stofzuiger die speciaal ontworpen is voor het schoon houden van jouw haard.

Perel en Toolland zijn de twee merken die wij momenteel aanbieden. Zoek je een oplossing voor overgebleven asdeeltjes in jouw houtkachel? Schaf dan vandaag nog een aszuiger aan!

 

Kachelstofzuiger

De aszuiger wordt hoofdzakelijk gebruikt als kachelstofzuiger. Een van de modellen die je bij ons kunt bestellen, is de Perel TC90601. Dit is een kachelstofzuiger met een krachtige motor van 1200 watt en een slang van 1 meter. De capaciteit van de aszuiger is 20 liter en heeft een slang van 1 meter.

 

As stofzuiger

Klanten die een as stofzuiger bestellen bij ons doen dat niet alleen om binnenhaarden en buitenkachels te onderhouden. Barbecues worden er eveneens mee onder handen genomen. Pruttelende speklapjes en worstjes zorgen voor een hoop genot maar tegelijkertijd produceren de buitenkeukens een hoop vuil. Met een as stofzuiger hoef je de slang er maar doorheen te halen en de ‘bbq’ blinkt als nooit tevoren.

 

Aszuiger kopen

Besluit je een aszuiger te kopen, dan brengt dat het nodige comfort met zich mee. Aan de bovenkant van het apparaat is een hendel bevestigd, waarmee je de stofzuiger gemakkelijk kunt verplaatsen van schoonmaakhok naar binnen- of buitenplaats. Tevens is het apparaat uitgerust met een HEPA filter, die ervoor zorgt dat vuilresten worden gefilterd. Besluit je een aszuiger te kopen bij ons, dan streven wij ernaar om het product de volgende dag al bij jou in huis te krijgen.