Geen producten (0)
Geen producten (0)

Helaas bevinden er zich in deze categorie nog geen producten.

Probeert u het later nog eens!

Tuinspots

Met name als het ’s avonds wat donkerder begint te worden, kan het geen kwaad om over wat tuinspots te beschikken. Door tuinspots bij jou achter het huis aan te brengen, kun je jouw gesprekken en gezelschapsspellen ook na zonsondergang voortzetten. Daarmee worden de zomeravonden niet alleen langer, maar ook nog eens een stuk gezelliger.

Onze tuinspots worden gekenmerkt door aantrekkelijke specificaties, waar we je op deze pagina graag meer over vertellen. Ben je mogelijk geïnteresseerd in het kopen van tuinspots? Lees dan gauw verder!

 

Led tuinspots

Voorheen was het licht van led tuinspots dusdanig fel, dat het een oogverblindende werking had. Tegenwoordig hebben fabrikanten led tuinspots zo goed geoptimaliseerd, dat ze qua licht nauwelijks meer te onderscheiden zijn van gloeilampen. De mobiliteit is een ander gegeven dat onze tuinspots zo aantrekkelijk maakt. 

Buitenspot

De Eagle LED spot set met afstandsbediening - 3 spots is een buitenspot die wij regelmatig aan onze klanten aanbevelen. Onze teamleden doen dit, aangezien de kit erg gemakkelijk in gebruik is. Je kunt de tuinspots gemakkelijk aan het plafond bevestigen dankzij de standaard meegeleverde plakstrip. Gaten maken met een boormachine kun je daardoor achterwege laten. Ideaal voor het geval je over twee linkerhanden beschikt.

Ondanks dat het een vereenvoudigd model lijkt, heb je wel degelijk opties met dit product. De fabrikant heeft een dimmer aangebracht, zodat je invloed blijft houden op de mate van lichtinval. Zijn de batterijen aan het einde van hun latijn? Nadat je er twee nieuwe AA-batterijen in hebt gedaan, branden de led tuinspots net zo hard als eerst.

 

Maxtotaal

Naast de tuinspots, bieden wij ook allerlei andere vormen van verlichting aan. Voor het gezelligheidsdier hebben we LED feestslingers op voorraad, die het hele jaar door een plekje onder jouw veranda verdient. Ben je bezig met de organisatie van een huisfeest en wil je groter uitpakken dan ooit tevoren? Breng dan lasers aan in de ruimte en jouw gasten zullen het in de lengte der jaren over jouw feest blijven hebben.

 

De beste tuinspots bestel je bij Maxtotaal!