Geen producten (0)
Geen producten (0)

Tuinverlichting

Dankzij tuinverlichting kun je op alle momenten van de dag in de gaten houden wat er in en rondom jouw perceel gebeurt. Sommige van onze varianten zijn voorzien van sensoren, waardoor ze automatisch aangaan wanneer het apparaat bewegingen registreert . Hierdoor zie je niet alleen waar je heen moet lopen, maar kun je van binnenuit ook waarnemen wanneer er iemand achterom komt lopen.

In ons assortiment tref je tuinverlichting die je aan de muur kunt bevestigen, maar we bieden ook varianten aan die je direct in de grond kunt prikken. Op deze pagina vertellen we je alles over de ins en outs van tuinverlichting, waardoor je een weloverwogen keuze kunt maken.

 

Led tuinverlichting 

Gloeilampen verkopen al jaren minder goed vanwege het hoge energieverbruik. Daar tegenover staat de populariteit van tuinverlichting met led. Led lampen geven net zoveel licht als gloeilampen, zonder dat je dat terug hoeft te zien op jouw energierekening. Dankzij dit milieuvriendelijke karakter, kun je de tuinverlichting met led ook ’s nachts laten branden. Onze klanten kiezen hier vaak voor, om eventuele indringers af te schrikken. Als de lampen aangaan, zullen de dieven rechtsomkeert maken.

Wil je de tuinverlichting op afstand kunnen besturen? Overweeg dan om de Nedis WiFi Smart lamp E27 te kopen. Installeer de speciaal ontwikkelde app en bestuur de lampen bijvoorbeeld vanaf jouw vakantieadres.

 

Buitenlampen tuin

Buitenlampen voor in de tuin worden niet alleen gebruikt om boeven af te schrikken. Ze hebben eveneens een sfeer verhogende werking. De Perel CSOL17 RVS tuinlampen zijn hier een mooi voorbeeld van. Aan de onderzijde van deze tuinverlichting, bevindt zich een scherpe punt. Hierdoor kun je de lampen zo in het gras prikken. Plaats ze overdag op een zonrijke positie, zodat ze ’s avonds hun werk kunnen doen.

 

Tuinverlichting kopen

Dankzij ons ruime aanbod kun je wat keuzestress ervaren bij het kopen van tuinverlichting. Onze collega’s helpen je graag bij het maken van een weloverwogen keuze. Schroom dan ook niet om contact op te nemen met onze klantenservice!

 

De beste tuinverlichting vind je bij Maxtotaal!