Geen producten (0)
Geen producten (0)

Helaas bevinden er zich in deze categorie nog geen producten.

Probeert u het later nog eens!

Kachel ventilator

Onze kachel ventilator is een multifunctioneel apparaat waar je zowel in de zomer als winter profijt van hebt. Dit product kent namelijk meerdere standen zodat een wat prettigere temperatuur op komst is. Kies voor de koude stand als de buitentemperatuur niet meer te houden is. Wil je klappertanden van de kou tot het verleden laten behoren, dan gebruik je de kachel ventilator als warmtebron.

De kachel ventilator is niet de enige vorm van verwarming & koeling die je kunt aanschaffen in onze webshop. Apparaten zoals luchtontvochtigers en mobiele airco’s behoren eveneens tot ons aanbod. Wil je meer weten over de kachel ventilator? Lees dan gauw verder!

 

Ventilatorkacheltje

Het ventilatorkacheltje is bedacht om kleine ruimtes waar de temperatuur niet goed te reguleren is, leefbaarder te maken. Zomerperiodes in Nederland kunnen dusdanig heet worden, dat het zweet van jouw voorhoofd druipt. Eigenlijk kun je op die dagen niet om een ventilatorkacheltje heen.

De kachel ventilator is even efficiënt, als simpel in gebruik. Je hoeft de stekker alleen maar in het stopcontact te steken en het apparaat gaat direct voor jou aan het werk.

 

Verwarming ventilator

Naast de koelende functie van het kacheltje, is het apparaat ook als verwarming ventilator te gebruiken. Het merendeel van onze uitvoeringen van de verwarming ventilator kunnen tot wel 1500 à 1800 Watt produceren, dus je hoeft ’s winters niet verlegen te zitten om de nodige warmte. Klanten van wie de verwarmingsketel stuk is, kloppen regelmatig bij ons aan omdat ze op zoek zijn naar een tijdelijke oplossing.

Sommige van onze uitvoeringen zijn tevens uitgerust met een oververhittingsbeveiliging. Fabrikanten van de kachel ventilator hebben dit bewust gedaan, zodat jij en jouw huisgenoten geen gevaar lopen als het apparaat te heet wordt.

 

Ventilator

De warmte ventilator is eenvoudig te bestellen in onze webshop. Nadat jouw betaling bij ons binnen is, heb je twee manieren om het apparaat in jouw bezit te krijgen. De meest gebruikelijke manier is verzending. Maar indien je de warmte ventilator liever bij ons ophaalt dan is dat uiteraard ook mogelijk. Neem dan telefonisch contact op na het plaatsen van de bestelling en maak samen met ons een ophaalafspraak! 

 

De beste ventilator kachels bestel je bij Maxtotaal!