Geen producten (0)
Geen producten (0)
Sorteer op:  

-24%
Toolland VL104 Onkruidbrander op Gas met drukregelaar en 5 meter slang Toolland VL104 Onkruidbrander Met de Toolland Onkruidbrander…
€ 49,95 € 37,95
Niet op voorraad

Onkruidbrander

Het hebben van een grote tuin brengt veel voordelen met zich mee, ware het niet dat er ook een boel onkruid kan ontstaan. Met de onkruidbrander verwijder je dit onwenselijke kruid binnen een handomdraai. Apparaten zoals de Toolland VL108 elektrische onkruidbrander zijn dusdanig goed, dat ze op milieuvriendelijke wijze onkruid kunnen verbranden. Dat wil zeggen dat er geen CO2-uitstoot plaatsvindt en er geen schadelijke brandstoffen gebruikt worden.

De onkruidbrander heeft een lage aanschafprijs, maar is groots in daden. Dankzij de ruime kabellengte, is er altijd wel een stopcontact in de buurt. Ben je mogelijk geïnteresseerd in het aanschaffen van een onkruidbrander? Wij geven je graag tekst en uitleg op deze pagina.

 

Nooit meer schoffelen

Enkele decennia terug, ontkwam men niet aan het schoffelen van onkruid. Hiervoor ging men vaak op de knieën, zodat ze het ongewenste kruid tussen de richels van tegels konden weghalen. Om het schoffelen gemakkelijker te maken, deed men een beroep op een schoffel. Hoewel er nog altijd mensen zijn die geen onkruidbrander hebben, begint dit aantal sterk terug te lopen.

Allereerst heeft de onkruidbrander een tijdbesparende werking. Met een schoffel diende je het gereedschap meermaals heen en weer te bewegen om het onkruid los te kunnen peuteren. Met een onkruidbrander is dat anders. Je hoeft het apparaat maar even boven het kruid te houden en het zal al verdwijnen.

 

Onkruid verdelgen

Gebruik je een apparaat als de Toolland VL104 Onkruidbrander op Gas, dan heb je meerdere opties om het onkruid verdelgen te laten slagen. De vlam is instelbaar, waardoor je invloed hebt op de mate van vuur. Met deze onkruidbrander kun je niet alleen onkruid in het weiland weghalen, maar ook tussen de stenen van jouw terras. Hierdoor is het niet alleen een gebruiksvriendelijk, maar tevens een multifunctioneel model. Onkruid verdelgen hoeft zo nooit meer vervelend te zijn!

 

Onkruidbrander kopen

Een onkruidbrander kopen kan heel eenvoudig via onze webshop. Wij hanteren verschillende betalingsmethodes, zodat er altijd wel een manier is die bij jou past. Besteed je minimaal €50,00 bij ons? Dan brengen wij geen verzendkosten in rekening.

 

De beste onkruidbranders koop je natuurlijk bij Maxtotaal.