Geen producten (0)
Geen producten (0)

Terrasverwarmer

Na zonsondergang begint het vaak dusdanig fris te worden, dat het onaangenaam is om buiten te blijven zitten. Echter is dit niet geval als je een terrasverwarmer koopt bij ons. Het aantal Wattage en Voltage van de terrasverwarmer is dusdanig hoog, dat het product binnen de kortste keren hitte begint af te geven. Deze kwaliteit zorgt ervoor dat je niet ongeduldig hoeft te worden en lekker met de pootjes omhoog kunt blijven zitten.

Elke terrasverwarmer van ons is klaar om naar jou verzonden te worden. Door onze goede banden met koeriers, zijn wij in staat om snelle levertijden te garanderen. Wil je meer weten over de terrasverwarmer? Lees deze pagina dan goed door.

 

Terrasverwarmer hangend

Een terrasverwarmer die hangend is, geeft je het gevoel van zomer. Doordat de warmte diagonaal op je neerdaalt, lijkt het net alsof het zonnestralen zijn op een mooie dag in juli. Een hangend terrasverwarmer model dat vaak over de virtuele toonbank gaat bij ons, is de Terrasverwarmer warmtelamp hangend 1500 Watt. De ophangketting van dit product biedt de nodige veiligheid, want dit zorgt ervoor dat de lamp niet zo gemakkelijk zal vallen.

 

Terrasverwarmer staand

Niet iedere huiseigenaar is gezegend met een overkapping of veranda, waardoor een hangende terrasverwarmer geen geschikte optie is. Voor deze groep bieden wij een staand terrasverwarmer model aan. Het ideale aan dit product is dat hij eenvoudig te verplaatsen is, waardoor je er op verschillende plekken profijt van kunt hebben.

Een variant op de staande terrasverwarmer, is een tafelmodel zoals de Perel PHT700. Deze terrasverwarmer is voorzien van een rooster, zodat je jouw vingers niet zo snel zult branden aan de warmtegeleider.

 

Maxtotaal

Bij ons vind je ook andere producten in het assortiment die van pas komen om jou en jouw huisgenoten warm te houden op koude dagen. Je vindt meer over dit aanbod op onze pagina’s over vuurkorven en elektrische verwarming. Heb je een product uitgezocht waar je wel oren naar hebt? Wij staan bekend om onze snelle verzending. Hierdoor kun je de terrasverwarmer van jouw voorkeur spoedig aansluiten.