Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Heb je hulp nodig met een product?

  Voor vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

  Bekijk onze klantenservice pagina

  Teppanyaki

    Grillplaat Verwacht je komend weekend een groot gezelschap, maar heb je geen zin om moeilijk te doen als het ook makkelijk kan? Met een grillplaat van ons draag je het stokje deels over aan jouw gasten. Een grillplaat biedt een hoop comfort. Elk persoon dat aan tafel zit, legt wat eten op de grill wat hij of zij lekker vindt. Wat voor- en snij Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

   

  Grillplaat

  Verwacht je komend weekend een groot gezelschap, maar heb je geen zin om moeilijk te doen als het ook makkelijk kan? Met een grillplaat van ons draag je het stokje deels over aan jouw gasten. Een grillplaat biedt een hoop comfort. Elk persoon dat aan tafel zit, legt wat eten op de grill wat hij of zij lekker vindt. Wat voor- en snijwerk is het enige wat je op voorhand hoeft te doen. Onze webshop is goed gevuld met verschillende platen, dus zoek niet verder en koop vandaag nog een grillplaat die bij jou past!

   

  Teppanyaki plaat

  In feite is iedere grillplaat die wij aanbieden, een Teppanyaki plaat. Teppanyaki is een kookkunst die vanuit Japan is komen overwaaien naar Europa, waarbij een gloeiend hete plaat eerst wordt besprenkeld met wat olie. Nadat de vloeistof lichtjes begint te spetteren, is het tijd om het eten op de Teppanyaki plaat te leggen. In veel gevallen wordt gekozen voor een rauw stuk vlees. Een sappig biefstukje is een lekkere optie, maar ook een mals stukje kip of een goed stuk zalmfilet doen het goed op deze plaat.

   

  Kookplaatje

  Een Japans kookplaatje van ons brengt veel voordelen met zich mee. Naast het feit dat je je niet echt hoeft te bekommeren om het avondeten, is het ook nog eens een verantwoorde keuze. Doordat er nauwelijks olie aangebracht hoeft te worden op het kookplaatje, krijg je weinig toegevoegde vetten binnen. Tevens zorgt het sterk verminderende gebruik van olie ervoor dat deze grillplaat eenvoudig is schoon te maken. Dit zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te boenen nadat alle gasten huiswaarts zijn gekeerd. En dat is wel zo’n fijne wetenschap na een avondje doorzakken.

   

  Teppanyaki plaat kopen

  Een Teppanyaki plaat kopen bij ons kan erg eenvoudig via onze website. Is jouw order vandaag bij ons binnen, dan kunnen wij er in veel gevallen voor zorgen dat jouw grillplaat morgen bij jou binnen is. Vind je het prettiger om de Teppanyaki plaat te kopen bij ons in Friesland, dan ben je van harte welkom om bij ons langs te komen in Franeker. Je kunt met ons bellen, mailen of een Whatsapp bericht sturen om een ophaalafspraak te maken.

   

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking