Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Heb je hulp nodig met een product?

  Voor vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

  Bekijk onze klantenservice pagina

  Koptelefoon voorversterkers

    Wat is een koptelefoon voorversterker? Ben je op zoek naar een koptelefoon voorversterker? Bij ons vind je de perfecte koptelefoon voorversterker zodat je de volume van bijvoorbeeld jouw telefoon een boost kan geven met een koptelefoon voorversterker. Bijna alle telefoons, tablets en laptops hebben een nogal beperkte geluidskwaliteit en uitga Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

   

  Wat is een koptelefoon voorversterker?

  Ben je op zoek naar een koptelefoon voorversterker? Bij ons vind je de perfecte koptelefoon voorversterker zodat je de volume van bijvoorbeeld jouw telefoon een boost kan geven met een koptelefoon voorversterker.

  Bijna alle telefoons, tablets en laptops hebben een nogal beperkte geluidskwaliteit en uitgangsvermogen. Wat dit betekent? Dit betekent dat de koptelefoon naar verhouding een slecht en zwak signaal krijgt van het elektrische apparaat. Een koptelefoon voorversterker/dac stuurt digitale audio, oorspronkelijk van je telefoon of dergelijke digitale device, met hoge kwaliteit naar je koptelefoon toe. Zo benut je volledig van de kwaliteit van je koptelefoon.

  Kortgezegd: een koptelefoon voorversterker verbetert het geluidskwaliteit dat van je koptelefoon komt. Bovendien kan een koptelefoon voorversterker het geluidssignaal doorsturen naar meerdere koptelefoons. Zo kan je met een koptelefoon voorversterker dus het signaal met meerdere koptelefoons tegelijkertijd beluisteren. Dit is handig voor in een studio maar natuurlijk ook voor het luisteren van muziek. Zo blijft niemand zonder muziek.

   

  Waarom een koptelefoon voorversterker?

  Naast dat een voorversterker het geluid dat uit je apparaat komt verbetert, zijn er voorversterkers in kleine en grote maten. Ook verschillen de prijzen van een tientje tot wel honderden euro's. Omdat voorversterkers ook redelijk klein kunnen zijn, zijn deze ideaal om mee te nemen en nemen ze weinig plek in beslag. Daarnaast haal je met een koptelefoon voorversterker het maximale uit jouw hoofdtelefoon of oordopjes! Het zou namelijk erg zonde zijn als je niet van de volledige kwaliteiten van je koptelefoon kan ervaren.

   

  Welke koptelefoon versterker heb ik nodig?

  Welke je nodig hebt hangt af van het apparaat waarop je deze wil aansluiten. Wil je de versterker aansluiten op je smartphone? Dan kijk je eerst wat voor aansluiting je smartphone heeft. Dit kan bijvoorbeeld een Apple aansluiting zijn of USB-C. Zorg dan dat de versterker dezelfde aansluiting/ingang heeft als de oplaadkabel van je smartphone.

   

  Oordopjes & Koptelefoons | Bluetooth koptelefoons | Bedrade koptelefoons | Koptelefoon standaards 

   

  De beste koptelefoon voorversterkers bestel je bij Maxtotaal!

   

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking