Geen producten (0)
Geen producten (0)
-20%
Mp25sfm 0 Velleman velleman krachtige megafoon 25 w Mp25sfm application 0
1 2 3
 

Velleman MP25SFM megafoon van 25 watt met sirene afneembare microfoon

€ 49,95 € 39,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode MP25SFM
EAN code 5410329411381
Productcode leverancier MP25SFM
Bruto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Velleman MP25SFM Megafoon - Krachtig Communicatiemiddel

De Velleman MP25SFM 25 Watt Megafoon is een veelzijdig en indrukwekkend communicatie-instrument dat voor diverse toepassingen geschikt is. Of je nu een sportevenement, protest, schooluitje of noodsituatie organiseert, deze krachtige megafoon zal zeker je stem laten horen en de aandacht van het publiek trekken.

Krachtig Geluid en Groot Bereik

Met een vermogen van 25 Watt levert de Velleman MP25SFM een helder en krachtig geluid dat zich over grote afstanden kan verspreiden. Met een bereik van 300 tot 500 meter, afhankelijk van de omgeving, kun je er zeker van zijn dat je boodschap luid en duidelijk wordt gehoord.

Handige Schouderband en Afneembare Microfoon

Deze megafoon wordt geleverd met een handige schouderband, waardoor hij gemakkelijk te dragen is, zelfs tijdens langdurig gebruik. De afneembare anti-feedback microfoon is bevestigd met een duurzaam krulsnoer, waardoor je maximale bewegingsvrijheid hebt terwijl je toch in staat bent om je stem te versterken.

Sirene en Fluitsignaal voor Noodsituaties

Een opvallend kenmerk van de Velleman MP25SFM is de aanwezigheid van een sirene en fluitsignaal. Deze geluidseffecten zijn handig in noodsituaties, om de aandacht te trekken of om specifieke signalen door te geven. De megafoon biedt je de flexibiliteit om verschillende geluidseffecten te gebruiken voor diverse situaties.

Batterij- of DC-sigarettenplug Voeding

De Velleman MP25SFM werkt op 8 x 1.5 Volt batterijen van het type C (LR14C), die niet zijn meegeleverd. Als alternatief kan de megafoon ook worden gevoed via de meegeleverde 12 Volt DC-sigarettenplug. Dit zorgt voor een betrouwbare en handige stroomvoorziening, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het snel leegraken van de batterijen.

Draagbaar en Handzaam

Met een gewicht van 1650 gram en afmetingen van 345 mm lang en een trechter met een diameter van 230 mm, is deze megafoon draagbaar en gemakkelijk te hanteren. Of je nu onderweg bent of op een vaste locatie, de Velleman MP25SFM kan gemakkelijk worden meegenomen en opgeborgen wanneer hij niet in gebruik is.

Kortom, de Velleman MP25SFM 25 Watt Megafoon is de ideale keuze voor iedereen die behoefte heeft aan een krachtig en betrouwbaar communicatiemiddel. Met zijn indrukwekkende geluidsversterking, verschillende geluidseffecten en handige draagbaarheid, zal deze megafoon zeker voldoen aan al je verwachtingen.

Specificaties:

  • Vermogen: 25 Watt
  • Bereik: 300 ~ 500 meter (omgevingsafhankelijk)
  • Impedantie: 8 Ohm
  • Voeding: 8 x 1.5 Volt batterij type C (LR14C, niet meegeleverd.)
  • Voeding via 12 Volt DC-sigarettenplug (meegeleverd)
  • Gewicht: 1650 gram
  • Afmetingen trechter: Ø230mm
  • Lengte van de megafoon: 345 mm