Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Heb je hulp nodig met een product?

  Voor vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

  Bekijk onze klantenservice pagina

  Wafelijzers

  Wafelijzer Wie wil zijn weekend niet beginnen met overheerlijke zelfgemaakte wafels? Met het wafelijzer van Maxtotaal.nl maak je de lekkerste wafels klaar. Gemiddeld genomen kan een wafelijzer temperaturen bereiken van 210°C, waardoor het baksel op een aangename temperatuur genuttigd kan worden. Het maken van wafels met een wafelijzer is een leuk Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Wafelijzer

  Wie wil zijn weekend niet beginnen met overheerlijke zelfgemaakte wafels? Met het wafelijzer van Maxtotaal.nl maak je de lekkerste wafels klaar. Gemiddeld genomen kan een wafelijzer temperaturen bereiken van 210°C, waardoor het baksel op een aangename temperatuur genuttigd kan worden. Het maken van wafels met een wafelijzer is een leuke weekendactiviteit met je kinderen. Ze leren hoe ze hun eigen eten klaar moeten maken en krijgen een zoete lekkernij als waardering!

  Het magazijn van Maxtotaal.nl staat vol met echte wafelijzers, maar we verkopen ook multifunctionele apparaten die gebruikt worden voor het klaarmaken van panini’s, tosti’s of stukken vlees. Ontdek hier welk wafelijzer het beste bij jou past!

  Mini wafelijzer: maker van een overheerlijk ontbijt!

  Het bereiden van wafels gaat met redelijk wat werk gepaard, waardoor je ze niet wekelijks klaarmaakt. Om te voorkomen dat het apparaat te veel ruimte in beslag neemt, verkoopt Maxtotaal.nl een mini wafelijzer. Het mini wafelijzer kan hetzelfde als alle andere ijzers, maar doet de rechthoekige meelspijs er alleen wat kleiner uitkomen. Met hetzelfde beslag maak je dus meer wafels! Hoe slim is dat?

  Het mini wafelijzer is voorzien van een indicator. De rood-groene graadmeter geeft weer of het ijzer warm genoeg is om de bereiding te starten. Het apparaat maakt vier wafels tegelijkertijd, precies genoeg voor een gemiddeld gezin in Nederland! De vierkante vlakjes zorgen voor inkepinkjes in de wafel. De jam glijdt zo niet van de wafel af, maar kruipt zo de kern in van de wafel!

  Wafel maker: van oublie tot Brusselse wafels

  Natuurlijk wordt de wafel maker het meest gebruikt om Brusselse wafels te maken, simpelweg omdat deze het bekendste zijn. Echter zijn er genoeg andere wafels die eveneens het proberen waard zijn. Onze zuiderburen hebben veel met uiteenlopende recepten geëxperimenteerd in de voorbije eeuwen, wat heeft geresulteerd in verschillende wafels met uiteenlopende smaken. Gevulde wafels zijn wat vlakker en danken hun zoete smaak aan de toevoeging van bruine suiker en vanille. Luikse wafels zijn ovaal en wat zoeter dan de Brusselse equivalenten. Kandijsiroop is het geheim achter de Lackmans wafels, terwijl de oublie wafels een heerlijke toevoeging zijn op ijsjes. Je hoort het wel: het wafelijzer nodigt uit tot de bereiding van allerlei wafels. Yummie!

  Wafelijzer kopen?

  Kunnen je kinderen niet wachten om hun zaterdagochtend in de keuken te spenderen? Twijfel dan niet langer en kom je wafelijzer kopen bij Maxtotaal.nl. Wafelijzers zijn verkapte bakplaten, waarmee je extra ruimte kan creëren tijdens het gourmetten. Jouw investering in een wafelijzer betaalt zich daardoor altijd uit!

  Zoek je naar wat antwoorden op je vragen voordat je tot bestellen over wil gaan? De klantenservice van Maxtotaal.nl werkt op kantoortijden en helpt je graag op weg. Stuur ons een mail naar [email protected] of bel ons op 058-2600123. App je liever? Dat kan ook, door een bericht te sturen naar 0638366338.<./p>

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking