Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Heb je hulp nodig met een product?

  Voor vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

  Bekijk onze klantenservice pagina

  Kruiwagens

    Een kruiwagen kopen bij Maxtotaal Met kruiwagens maak je moeilijk tuinonderhoud een stuk makkelijker. Een goede kruiwagen is functioneel, heeft voldoende inhoud in de kruiwagen en is makkelijk te manoeuvreren. Als je een kruiwagen wilt kopen, moet je zeker bij ons kopen. We hebben kruiwagens voor grote en kleine klussen. Als je een kruiwagen w Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

   

  Een kruiwagen kopen bij Maxtotaal

  Met kruiwagens maak je moeilijk tuinonderhoud een stuk makkelijker. Een goede kruiwagen is functioneel, heeft voldoende inhoud in de kruiwagen en is makkelijk te manoeuvreren. Als je een kruiwagen wilt kopen, moet je zeker bij ons kopen. We hebben kruiwagens voor grote en kleine klussen. Als je een kruiwagen wilt bestellen, kijk gerust rond in ons online assortiment en kies de kruiwagen die past bij jouw wensen.

   

  Kinderkruiwagen kopen

  Kinderkruiwagens zijn gemaakt om jouw zoon of dochter te laten helpen in de tuin. Ze vinden het heerlijk om buiten te zijn en leren allerlei tuinklusjes aan te pakken.

   

  Kinderkruiwagen voor een jonge helper

  Alleen in de tuin werken is leuk, maar samen is nog leuker. Kinderen kunnen idealiter helpen in de tuin met behulp van een kinderkruiwagen. Zo kunnen kinderen buiten spelen en veel leren over alles in de tuin. Ze gebruiken kinderkruiwagens om hen ouders te helpen. Onze hele selectie kinderkruiwagens is ontworpen voor kinderen van 3-8 jaar. Voor iedere klusser hebben wij een passende kruiwagen. Kinderkruiwagens worden geleverd in vier verschillende kleuren. De kleuren zijn groen, rood, blauw en roze. Maar we hebben ook moderne antracietkleurige kinderkruiwagens in ons assortiment. Een mooi object voor in de tuin en leuk voor kinderen. Kinderen vinden het heerlijk om alles in de kinderkruiwagen te gooien en daar is deze kinderkruiwagen voor ontworpen. De kinderkruiwagen is zeer duurzaam en kan zeker verschillende schokken weerstaan, evenals stenen.

   

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking