Ruilen en Retourneren

Wij vinden het erg belangrijk om uw bestelling naar tevredenheid uit te voeren. Wanneer een product niet naar wens is of niet past, dan is het mogelijk de bestelling (deels) te retourneren. U heeft het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgaaf van reden de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop de bestelling wordt afgeleverd.

Wanneer je beslist om je bestelling te retourneren verzoeken we je om een retourmelding te maken via het retourportaal. Wij gaan deze zo snel mogelijk verwerken. Klik op de Meld hier uw bestelling retour knop hier onder om het retourportaal te openen of scan de QR code.

 

14 DAGEN BEDENKTERMIJN

Bij MaxTotaal.nl kunt u als consument een artikel ruilen of retourneren als u dat binnen 30 dagen na aankoop aan ons meldt, u heeft vervolgens nogmaals 14 dagen na melding om het product terug te sturen. Het is wel van belang dat het product compleet is en in de oorspronkelijke verpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk). Producten die beschadigd of niet compleet zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking. U krijgt vervolgens binnen 14 dagen na aanmelding het door u betaalde bedrag teruggestort. Dit recht geldt enkel voor consumenten, zakelijke bestellingen komen niet in aanmerking voor herroeping en zijn definitief na betaling.
 
Niet alle artikelen kunnen geruild worden. Zie uitzonderingen op de bedenktermijn voor een overzicht van uitgesloten artikelen.
 
 
UITZONDERINGEN
 
De volgende artikelen kunnen niet geruild en/of geretourneerd worden:
 
-  Verbruiksartikelen zoals beschermfolie of reinigingsvloeistof (indien geopend).
-  Artikelen die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden. Denk hierbij aan oordopjes.
-  Ingewisselde of ingevulde vouchers of tegoedbonnen.
-  Artikelen die beschadigd of incompleet zijn.
 
Heeft u vragen over de mogelijkheid tot ruiling van uw product? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

BELANGRIJK BIJ HET RETOURNEREN VAN UW ZENDING

 
Wanneer u uw bestelling retourneert binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen vergoed MaxTotaal het aankoopbedrag van uw product minus de verzendkosten. Het retour sturen van het product komt dus voor uw rekening.
 

BELANGRIJK:
Stuur NOOIT zonder kennisgeving producten op.
Stuur NOOIT goederen op onder rembours of ongefrankeerd!
Indien het product door uw toedoen is beschadigd kunnen wij dit niet langer retour nemen
Helaas kunnen wij de verzendkosten in dit geval niet vergoeden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »